Ajánlanátok olyan termeket Budapesten, ahol nagyon jó személyi edzők vannak?
22 éves lány vagyok, szeretnék elkezdeni tömeget növelni.
Nagyon sokat olvastam már a témáról. Az emberi szervezet működésével, az étrenddel és úgy általában az elméleti dolgokkal szerintem már eléggé tisztában vagyok, edzésterveket is nézegettem, meg youtbe-os videókat a gyakorlatok helyes kivitelezéséről. De azért ez más, mint a valóságban csinálni :) Úgyhogy szeretnék egy jó személyi edzőt, aki kezdőket is szívesen vállal, bemutatja a gépeket, ellát jó tanácsokkal, összeállít egy jó edzéstervet, kijavítja a hibákat stb.
Köszönöm a segítséget :))
Ezt így nem lehet megmondani.
A személyi edző is valahol egy bizalmi állás, mindenkinek más a stílusa, mindenkinek más jön be, másra van szüksége.
Mondhatom, hogy menj X terembe és keresd XY-t, mert ő a legjobb, de:
- semmi nem garantálja, hogy neked is szimpatikus lesz
- hogy jól együtt fogtok dolgozni, van aki pl jobban viseli, ha kemények vele, más meg érzékenyebb ilyen téren
- ha a város másik felén van a terem, úgysem fogsz miatta alkalmanként oda vissza 5 órát ingázni.
Szóval inkább fordítsd meg a kérdést, keress egy jó termet a környékeden, amit meg tudsz fizetni, és szólítsd le az első szimpatikus edzőt, esetleg pár alkalommal menj edző nélkül, és nézd meg, hogy kinek milyen tanítványai vannak, hogy kezeli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!