Mi lehet az oka?
Étrendem:
- napi 4-500g csirkemell filé,
- zsírszegény túró
- zöldségből uborka, paradicsom, ami jön, de ebből is megvan a napi fél kg
- jázmin/barna rizs, zabpehely
- lenmagolaj, omega3 kapszula
- C1000, Multi Pro plus a vitamin
- kókuszolajban van a hús sütve
- edzés után 40g fehérje és ~25g malto
Heti 3x edzek, pihenek eleget (napi 8 óra alvás megvan), ülő munkát végzek, nem éjszakázom. Kalória plusszban vagyok.
Egy éve edzek, amikor kezdtem 62kg voltam, most vagyok 77kg. Azért nem írtam a szénhidráthoz pontos mennyiséget, mert menet közben növeltem (mértékkel) ha megálltam a fejlődésben.
Az egész kinézetem olyan zsíros, vízes, nem is tudom leírni.
A legborzasztóbb a karom, olyan mintha nem is edzenék rá. Alkarom nincs, nagyon vékony, és a bicepszem is szintén nagyon le van maradva. Minimálisan tudtam a bicepsz/alkar gyakorlatokban a súlyt növelni.
Ezzel ellentétben a mellem viszont attól is bedurran ha csak rágondolok és ezért úgy nézek ki mintha csak arra edzenék. Amikor elkezdtem az egészet heti 1x edzettem kart, viszont a teremben lévő edző tanácsára kb. 3 hónapja áttértem arra hogy heti 2x edzem. Nagyon minimális a fejlődés, az alkaromon szinte semmi pedig arra is edzek. A vádlim pedig tök jól felfejlődött, tehát nem értem. De ahogy említettem, az egész kinézetem zsíros pedig ésszel tömegeltem, és ~99% tisztán kajáltam.
Vagy hst edzés...
Egyébként lőj egy képet, nekem inkább testképzavarnak tűnik leírásból, mint valódi problémának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!