Csirkét kókusz olajban, pároljam vagy sütőbe süssem?
Figyelt kérdés
napi 600g csirkét eszek2015. júl. 21. 10:15
1/4 anonim válasza:
Zsírban és egyél más húst is, ne ilyen egyoldalúan táplálkozz.
2/4 anonim válasza:
Úgy süssd, ahogy szereted... Nehogy már ezt is itt kell megkérdezni...
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, melyik testrészét eszed. Ha a mellét, akkor kicsit klopfold ki, és hirtelen, pár perc alatt süsd meg serpenyőben jó forró kókuszolajon vagy más zsiradékon. Fontos, hogy jó forró legyen a serpenyő, és gyorsan süljön, különben cipőtalp lesz, kiszárad. Ha combja, szárnya, akkor én befűszerezve sütőzacskóba tenném, és úgy sütném sütőben zsiradék nélkül, esetleg tennék mellé zöldségeket is. A sütőzacskós csirkét be kell tenni egy tepsibe, és 200 fokon sütni vagy egy órát. A sütőzacskó tetejére szúrjál pár kis lyukat, mielőtt sütni kezded, hogy a gőz tudjon távozni. Az utolsó 10-15 percre kivághatod a tetejét, hogy megpiruljon kicsit a csirke.
4/4 anonim válasza:
No meg attól függ főleg, hogy tömegelsz vagy diétázol. Utóbbinál azért jobb párolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!