Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sztetek egy 16 éves fiunak...

Sztetek egy 16 éves fiunak normális ez a test vagy gyurnom kéne?

Figyelt kérdés

Sportolok de nem olyanokat ami izmosit és kezd zavarni h a mellkasom meg a hasam nem nagy szám. Sztetek 16 évesen ez ok vagy gyurnom kellene (nem akarok mert unalmas de ha kell...)

[link]

2015. júl. 19. 12:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
megnézném mien kemény vagy élőben...
2015. júl. 19. 13:08
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Hé, öcsi, eltévesztetted a kategóriát, nyilvánvalóan azért raktad ki a képet, hogy a tinilányok rádcuppanjanak...:D
2015. júl. 19. 13:13
 13/21 Musclemore ***** válasza:
67%

Ponthogy nagyonis téged minősít kérdező. :D

Te biztos kemény lehetsz 55kilósan.

2015. júl. 19. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Vékony, szálkás gyerek vagy. Szerintem edzhetsz. De ha csak a lányok miatt akarod csinálni, akkor úgyis bele fogsz unni.
2015. júl. 19. 13:17
 15/21 anonim ***** válasza:
jaaaj gyerekek nyugodjatok már meg :O
2015. júl. 19. 13:39
 16/21 anonim válasza:

igen, én is azt akartam mondani, hogy igazából te vékony vagy kevés zsírral. Szóval szálkásítanod TUTI NEM KELL.

De ja, edzeni edzhetsz,, ha akarsz. De felesleg nincs rajtad, ez jó így, max ha neked nem tetszik akkor, ja vagy ha persze erősebb akarsz lenni

2015. júl. 19. 13:45
 17/21 - palilaci - ***** válasza:
100%

Gyúrni gyúrhatsz haver csak azzal nem mész semmire.

Edzeni kell meg kajálni mellé rendesen. Egész jó genetikád van helyedben tömegelnék vagy egy évig:D

A teremben a magadfajtákat (bocsi) kiszoktuk röhögni. Csajok miatt felesleges testépíteni. Nem lebeszélni akarlak de úgyis csak megunod:). Egyrészt nem az számít nekik mekkora a karod, másrészt mostanában inkább a Te alkatod a divat. Kis kockahas oszt cső. De legyél laza, legyen beszél őkéd és hasonlítson a fejed egy emberére. Ha ez megvan nem lesz gondod a lányoknál.

Jah és nem éri meg a lányok miatt az izmosság. Nem érnek azok annyit:D Elvárás, hogy jól néz ki a csajoknál de a legnagyobb részük meg sovány, deszka biccs de azért a narancsbőr ott van a seggén. Phfúj gecc :D Elégedjenek meg ők is átlagossal vagy az alattival. Amelyik lány meg a testalkatod miatt nem jön össze veled az csókolom, filléres rjbanc az ilyenekből van egy csomó ha unod a kezed. Szóval haver csajok miatt ne. Magadért csináld.

A beszólogatást meg ne itt hé, névtelenül mindenki kemény de ismerek pár válaszlót és a bokám fosnám le a nekem jönne :D Pedig se nádszál, se félős nem vagyok. Na

2015. júl. 19. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
a korodbeli muffok szerintem ezt preferálják úgyhogy ha elkezdesz "gyúrni" fenn áll a veszély hogy "sok" leszel nekik
2015. júl. 19. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
3 nap múlva jön a kérdés hogy "oszt tömegnövelőt vegyek vagy fehérjét? ugye ez nem koksz?!"
2015. júl. 20. 09:21
 20/21 anonim ***** válasza:

áhh, ő nem akar porozni, mert a por megöl és az csak felfújja az izmot...

nade a foci meg az építkezés erősít:DDD

2015. júl. 20. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!