Hogyan fokozzam az intenzitást, hogy sokkoljam az izmaimat?
Figyelt kérdés
Étrendem nincs még, de már összeraktam egyet. Ha minden jól megy követni fogom. Belefér-e egyébként a kolbászos tojás és a szalonnás tojás? A tej tényleg nem jó testépítési szempontból? Csak mert én zabpelyhet mindig tejjel iszom. Főleg a karom akarom növelni, szóval ennek a testrésznek kiemelt szerep jutna. A másik amit iszonyatosan növelni akarok az a vádlim és a combom. A vádlim gyakorlatilag piszkafa. Már edzem egy éve, de nincs áttörés. Erősödni erősödtem. Itthon szoktam edzeni, mielőtt lehurrognátok van felszerelésem, rendesen le lehet edzeni mindent. Kreatint érdemes-e szedni?2015. júl. 18. 13:35
2/8 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a Nyulas Könyv. Az ismeretek megvannak, az edzések is jók voltak, de étrend hiány volt. Most ezt fogom pótolni. Az elmúlt évben elindultam 60 kilóról most 70-75 vagyok, de nem igen látszik meg, nem reped szét rajtam a ruha, stb. Pedig vannak mérhető különbségek. Én gyorsan akarok nőni, a 37-38-as karomat fel kellene fokozni valahogy 40-esre.
2015. júl. 18. 13:42
3/8 anonim válasza:
Ha meglennének az ismeretek akkor nem kérdeznél hülyeségeket. De ez már nem az én dolgom :)
4/8 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy nehezen hízó vagyok. Ezért is érdekel, hogy zabálhatok-e szalonnát.
2015. júl. 18. 13:47
5/8 anonim válasza:
Zabálj amit akarsz, 0,7-0,8kg nál többet nem fogsz fejlődni egy hónapban. Már száraz izomban. Ami afölött megy, az úgyis zsír.
6/8 A kérdező kommentje:
Már nem jöhet több mint havi 1 kiló? Még nagyon bele se lendültem az edzésbe pedig.
2015. júl. 18. 16:16
7/8 anonim válasza:
Kezdőként kb fél évig közelíthető meg legjobban.
Ez ne vegye a kedved, ezt csak azért mondom hogy úgy zabálj hogy havi 1 kgnál ne jöjjön több, mert csak szivatod vele magad.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké.
2015. júl. 18. 19:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!