Az első képen az ürge úgy néz ki mintha Endomorph lenne, a másodikon úgy mintha talán kicsit Mezomorph-osabb lenne (ezek szerint ha kövér az ember akkor simán úgy néz ki mint egy Endo, közben meg lehet hogy nem az)?
Figyelt kérdés
Az első képen a csípő vagy derék szélessége szélesebb mint a hónaljtól-hónaljig érő része. A másodikon meg a csípő vagy derék szélessége már nem olyan széles.
2015. júl. 16. 13:07
11/26 anonim válasza:
Ezért kell szálkásítani először. Így eltűnik a zsír, utána meg izmokat építesz, vagyis tömegelsz. Aztán ha van elég izom, de zsír is, akkor megint leszálkásítasz.
12/26 anonim válasza:
szerintem jobb az izmos törpe mint a tokamókás hájadék
13/26 anonim válasza:
A tipológia mint tudomány ág, sokkal összetettebb szempontok szerint vizsgálja az alkattípusokat, a rassztól a szőrzeted erősségéig, a mezomorf ekto endo baromság egészen máshonnan ered...
15/26 A kérdező kommentje:
2015. júl. 16. 15:35
16/26 anonim válasza:
ha elkezdesz edzeni meg van jó étrended
17/26 anonim válasza:
Nincs 2 egyforma ember a világon, igy nyílván nem fogsz pont így kinézni, de kitartó munkával te is kihozhatod magadból a maximumot, de ezt se étrend se edzés szinten nem az fogja meghatározni, hogy néhány tanulatlan szemében 3 nemlétező fogalom közül mejuk illik jobban a testedre...
18/26 A kérdező kommentje:
Ha edzek és jó az étrendem akkor tényleg össze tudok hozni egy ilyen kinézetet? Nekem az a célom amirt az imént linkeltem, hogy tök sovány legyek és legyen rajtam némi izom.
Szóval nem ilyet szeretnék összehozni:
2015. júl. 16. 15:44
19/26 A kérdező kommentje:
120KG:
Ez ideális lesz fogyáshoz?
175cm, 135kg
Szóval:
200gramm rizs
500gramm csirkemell
500gramm zöldség
1. Étkezés: Ne legyen szénhidrát
6. Étkezés: Ne legyen szénhidrát
Ezek között mehet minden 4 részre elosztva
+
3l víz
vitaminok
napi 40 perc gyors séta
2015. júl. 16. 15:46
20/26 A kérdező kommentje:
Nos? :O
2015. júl. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!