Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves vagyok és szeretném...

Kuki2001 kérdése:

14 éves vagyok és szeretném ha egy kicsit ki lennek "gyurva"?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem kerdezni mit kell ennem mit kell csinalnom hogy egy kicsit erossebb legyek

2015. júl. 15. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy ki légy gyúrva, gyúrnod kell.

Csupán az evés, mozgás, sport nélkül nem növeli az izmoknak sem tömegét, sem erejét.

2015. júl. 15. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Ertem de valami tanacsot szeretnek kerni mit tegyek
2015. júl. 15. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszulát. Abba benne van minden amit tudnod kell. De röviden össze foglalom. Mivel most kezded el ezért 1 hónap átmozgató edzésterv kell neked. ilyet találsz a shop.builder.hu weboldalon. Ez után rátérhetsz az osztott edzéstervre vagy ha szeretnél továbbra is teljes testes edzéseket végezni akkor természetesen lehet azt is csak már nem átmozgató jelleggel. Kaja amiket fogyasztanod kéne azok fehérjében és szénhidrátban gazdag ételek pl: húsok,túró,zabpehely,halak,sajt,rizs,durumtészta. ezekből össze állítasz magadnak 1 étrendet. Ha vékony vagy és nehezen hízol, akkor napi 6x kéne enned. És mivel még fiatal vagy kis súlyokkal dolgozz és kerüld az olyan gyakorlatokat amik nagyon megterhelik a gerincet. pl:felhúzás,nyak mögül nyomás,stb.. Jó edzést!
2015. júl. 15. 08:59
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi! az atmozgato edzes az ez? [link]
2015. júl. 15. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] az oldal alján van több féle is nézd meg és válaszd ki.
2015. júl. 15. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen a segiseget
2015. júl. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!