Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átlag János hány szabályos...

Átlag János hány szabályos húzódzkodást tud megcsinálni egyszerre?

Figyelt kérdés

Tehát, ha az összes magyar férfit ötvöznénk.

Tehát mi az átlag, beleértve a testépítôket, atlétákat, kosarazókat, a nem sportoló átlagembereket, gilisztákat, túlsúlyosokat, stb..?

2015. júl. 14. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kétlem, hogy az átlagnak menne 10. Főleg úgy, hogy tornaórán se tanítják előszeretettel. Futtatni szeretnek egyedül a középiskolában, mert az lemegy négyesével, ötösével, nem kell várni amíg egyesével húzódzkodnak a kölkök.
2015. júl. 14. 19:31
 12/14 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
EGYSZERRE mindig csak egyet. Rendben van, hogy nagyon ügyesek meg erősek vagyunk, de még Átlag János is csak egyesével csinálja a húzódzkodást. :-D
2015. júl. 14. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az átlag 0, mert a legtöbb ember egyszer se tudja magát felhúzni. Az ilyen stilusúakból, hogy "elkap a gépszij", nekem is menne 25-30, mert az csak rángatás. Sok benne a lendület. A konditerembe háziversenyen a gyerkőc egy perc alatt csinált 29-et, de be sem írták az eredményét mert egyetlen szabályosat nem csinált. Csak fél mozdulatokkal rángatta magát.
2015. júl. 14. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen elég fura ez a 30-35 ismétlés mert húzódzkodó versenyeken 22-25 ismétlésekkel nyernek az emberek.35 szabályos ismétlés az már komolyabb falmászó szint lenne.A kérdésre válaszolva Átlag Jánosok nullát tudnak,Háry Jánosok akár 35öt is:D
2015. júl. 15. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!