Átlag János hány szabályos húzódzkodást tud megcsinálni egyszerre?
Tehát, ha az összes magyar férfit ötvöznénk.
Tehát mi az átlag, beleértve a testépítôket, atlétákat, kosarazókat, a nem sportoló átlagembereket, gilisztákat, túlsúlyosokat, stb..?
én 120kg-osan is megcsináltam 10-et, most 91kg-al 20-25,
ha rohamom van, akkor 30-35 is megy...
A fiatalok, mondjuk 40 körüliek és az alattiak ha nincsenek elhízva meg tudnak csinálni párat.
én egy csomót tudok de csak mert girhes vagyok, izom nincs :D főleg lábon nem, de régen szerettem húzódzkodni
Azok, akik nem tudnak megcsinálni egyet sem, azok alapból utálnak sportolni. És ezt éveken keresztül csinálják (a 'nemcsinálást' csinálják éveken keresztül). Az átlagnak azért megvan a 4-5. De az is inkább 10. Még a túlsúlyosok is meg szoktak csinálni 10-et olyan 100 kilóig (180 centihez).
Azért itt Magyarországon elég sokan szeretnek sportolni. Az arányokat tekintve jóval jobb helyzetben vagyunk, mint teszem azt mondjuk Amerika.
Azt értettem szabályos alatt, hogy a széles hátizmát edzi vele koncentráltan. Nem kapcsol be erőteljesen kar és egyéb hátizmokat.
A teljes magyar lakosság 7%-a mozog legalább heti 3-szor. Jó ha az átlag 1-re jön ki. De szerintem még így is 0, hogy csak egy sima önmagát felhúzza állig dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!