Xtreme Napalm. Mas tapasztalt mar hasonlot?
A parom hasznalja es neki nagyon bevalt hiszen tenyleg osztonzi ot, hogy csinalja amit kell a kondiban. Na erre en is nagy boszen kertem a paromat, hogy keverjen nekem is be egy adagot edzes elott. En viszont iszonyatosan rosszul lettem tole. Remegett kezem labam es nem tudtam edzeni normalisan mert a sulyt se birtam tartani. Mas tapasztalt mar hasonlot? Amugy se szeretem az ilyen szereket nem is szedek semmit...L carnitine-t szoktam inni meg feherjet de mast nem.
22/L
koffeinen kívül még más élénkítő szerek is vannak benne, lényegében a hatása, hogy tágítja az ereket, hogy több vér jusson el az izmaidhoz... de mivel tágítja az ereket, ezért a vérnyomás is leesik sok esetben... ezt a szíved erősebb pumpálással fogja ellensúlyozni...
na idáig tart a tudományom, hogy ebből, hogy lesz kézremegés azt nem tudom :) de nekem is az lesz belőle...
+ a csajoknál gyakoribb, hogy pánikrohamot kapnak ilyesmiktől... meg a volt füveseknél, mint nálam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!