HOgyan épitsek sok izmot kevés idő alatt?
Figyelt kérdés
kevés idő kb:2 hónap.MIlyen gyakorlatokat végezzek? mit egyek/igyak ?2015. júl. 9. 21:45
2/5 anonim válasza:
Azért több információt megadhattál volna magadról, de akkor is kevés a 2 hónap.
Mit csinálj? Fehérje a legfontosabb,megfelelő táplálkozás, valamint az edzés és a regenerálódás.
Csirke,Hal,Marha ezeket egyed..
+ Proteint ha van rá lehetőséged.
Én mikor kezdtem edzeni 2 hónap után vettem kreatint, nekem az erőmön és az izmaimon nagyot dobott.
3/5 anonim válasza:
Kevés idő alatt maximum gyurmából.
4/5 anonim válasza:
Ez nem így működik. Ha fejreállsz, se ugrik fel sok kiló havonta, a test egyszerűen nem épít akármilyen gyorsan izmot, sőt, nem is képes akármennyit megtartani, főleg naturálban nem, de koksszal is van egy határ. A testnek megvannak a maga korlátai, ez ilyen.
5/5 anonim válasza:
Az elso hozzaszolot kijavitanam.
Ha megteheted,akkor vitamint vegyel,aztan pedig feherjet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!