15éves vagyok milyen tömeg növelőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nincs a közelben kondi terem,de azé le Írom mégis:kicsit vékony alkatu vagyok,165cm magas 50kiló,nem dohányozm nem iszom nem fuvezek semmi,eszek rendesen napi 5-6szzor is minden fajta kaját,szoktam minden nap edzeni"""Huzockodok,Boxzsákot ütöm,fekvő támasz,has torná,nyujtások,szoktma bicilizni,gugolás,meg házi munka""pont épitkezik a szomszéd és mindég átt megyek segitnei ""Betont el tolom neki furikban,a beotn keverő gépet meg pakolom ohmokal,téglát segitek neki el hányni,kb ilyenek,el tudjátok képzelni milyen ha egy ember épitkezik alapot ás homokot hord stb na ilyeneket csinálok minden nap kb 4óra hoszát van pihenő is 10-15perc szokot leni óránként,na ehe kéne nekem meg felelő Tömeg növelő,olyan legaláb maitől vastagodna a testem :) előre köszi :) és kérek mindenkit nem fikáza a helyes Írásomat :( nem rég költöztem slovakiaba és slovak bilenytuzetem van :( szoval előre köszönöm :)2015. júl. 9. 14:52
1/7 anonim válasza:
ha erősödni akarsz akkor egyél sok olyan kaját amiben fehérje van (pl. csirke rizzsel)vagy van fehérje por de ezek kondi után ajánlottak. ha hízni akarsz akkor sok zsír meg szénhidrát
2/7 anonim válasza:
Most komolyan, nehogy zsírosodj itt. Annyit kell tenned, hogy többet eszel, jó minőségű ételt.
3/7 anonim válasza:
munka nem egyenlő edzéssel...
én kőműves vagyok, úgyhogy el tudom képzelni, milyen téglát pakolni, meg homokot lapátolni... egy jó fizikumú ember számára semmilyen...
meló után meg megyek terembe edzeni.
4/7 anonim válasza:
Nem kell neked tömegnövelő. Egyél rendesen és kész. Majd beérik a dolog. Az étrended rakd rendbe. Olvasd el a Sárga Kapszulát.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendes kaját eszem,és hát szerintem igen ki meritő 2 embernek az a munka amitt én végzeka z szerintem több mint egy edző teremben edzenék mert ha ki ásál magadban 10méter hoszu alapot 70centiset,az szerintem többet ér mint az edző teremben 3óra :D a profi gépekel :D :) gondolj bele mid mozog mikor a csákányt bevágot a földbe és mid mozog amikor a labátot be nyomod a földbe és ki emeled :) visza tértve a tárgya,akkor fölös ömeg növelő?énekem csak vasagotni kéne mert a karjaim elég véknyak meg a lábaim :/
2015. júl. 9. 18:50
7/7 anonim válasza:
edzőterembe izmok miatt jársz, és attól hogy nehéz a munka még nem fognak olyan mértékben erősödni az izmaid, csak azért mert dolgozik a tested. edzőterembe a tudatos testépítés miatt szoktak járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!