Széles a csípőm?
Fiú létemre széles a csípőm. Milyen gyakorlatot végezzek/Hogyan étkezzek, hogy ezt megszűntessem?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. Elszánt vagyok csak nem tudom hogyan csináljam. :D
Ne vicceljél már, a csipő viszonylag adott dolog, inkább emberesedj hozzá: deltás vállak, szélesebb derék. Utóbbi korral úgyis jönni fog. Előbbi meg gyúrással. Teljesen más lesz az összhatás. Legalább nem maradsz piszkafa.
Férfiak amúgy nem tudnak csípőre (fenékre) hízni a csontozaton túl. Ahhoz, hogy pár centi mérhető változás történjen a csípő kerületében, ahhoz legalább méteres hasat kéne növeszteni, vagy tíz centiket fogyni a meglévőből. Ellenben a mellkasodat jövő ilyenkorra kigyúrhatod 10-centivel szélesebbre.
A csípőd szélessége kiadja, milyen csontozati alkat vagy, - ez kezdetben tűnhet szélesnek - de ehhez kell, és tudsz is a felsőtestre elegendő izmot pakolni. A csipő meg marad ugyanakkora. Az se jó, mikor valaki olyan, hogy az összes gatya lóg rajta, mint zsák a szögön. Inkább az a nevetséges.
És mi az a hú de széles? Mert ami számok a neten keringenek, azok egyszerűen hülyeségek, az max iskolás gyereknek vagy fotomodellnek jó, azt semmi másnak... Nem tudom mit villognak vele, mert nem pozitívum, hanem röhej. Valós számokat meg sehol nem látni leírva. Ha valaki nem az a keresztberöhögik pipaszár alkat, akkor egy 100-105 centis csipő teljesen normális kategória. Nem tűnik se nőiesnek, se nagynak, hanem teljesen normálisnak tűnik. (Csak nem 60 kilóhoz, hanem 80-hoz.) Mondjuk 110 centi felett már tényleg gáz lehet... De lefogadom, hogy csak eltúlzod a problémádat.
Te is nagyon okos vagy utolsó.
Esztétikailag gáz és férfiatlan ha valakinek a csípője széles a vállaihoz képest. Ez a csípőre hizás meg nem úgy van ahogy állítod. Én pl: derékre-csípőre és alhasra hízok, szóval egy tömegelésnél elég idiótán tudok kinézni.
Kérdező. Ha elkezdessz edzeni főleg a hátra és vállra koncentrálj. Ha fejlődsz kevésbé lesz szembetűnő a széles csípőd. Persze edz mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!