Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sustanon 250 injekcio beadas?

Sustanon 250 injekcio beadas?

Figyelt kérdés

sziasztok a cuvval nincsen semmi baj megbizhato embertol van aki pakisztanbol hozza be de viszon szerintem a beadassal vagy a tu meretevel volt gond es szerintem begyuladt..

23gr os tuvel szurtuk be szivtunk vakumot okes volt benyomtuk aztan egy kicsit maszirozgattam de masnap reggel fajt egy kicsit de utana valo nap is..

aztmondta a srac hogy 21gr os tuvel kuldjuk be akkor lessz jo.. persze minden steril volt es fertotlenitot is hasznaltunk.. valaki valami tapasztalat?!

valaszokat elore is koszonom es bocs a regenyert..

2015. júl. 4. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:

nos, ha én otthon barkácsolnák szteroidokat, tutira azt csinálnám, hogy valami olcsó olajat ampulláznék házilag, és a legdrágábbnak címkézném, mert így lesz a legnagyobb a haszon. Az hogy nem steril, nem érdekel, mert úgyis kifizeted az egész kúrát, begyullad a segged, és leállsz vele, hol érdekel? ha reklamálsz, azt mondom így jártál. Pénzt nm adok vissza.

A cuccot természetesen egy olyan messzi országból "hozatnám" ahonnan jó eséllyel még senki sem látott eredetit, vagyis, könnyen olcsón megúszom a csomagolást is. Hmmm, pharmatec, Pakisztán pont jó lesz, 250 rugó a repcsijegy karachiba, és nem kifejezetten egy túrista célpont, mert az iszlám fundamentalisták vadásznak az európaiakra.

Az izomagyú meg úgyse gondol bele, hogy nem fogom a bőröm vásárra vinni egy iszlám országban azért, hogy neki legyen 2000ért sustája... Az arab, meg nyilván eredetit hoz neked, mert szeret...

2015. júl. 4. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Okos vagy. Mégsem.
2015. júl. 4. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Megbízható... aha.. Már alapból hülye lehetsz ha ilyet szedsz. 2 lefogadom, hogy otthoni kotyvasztott szar.. De tudod majd ha kórházba fogsz feküdni talán elgondolkozol rajta...
2015. júl. 4. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!