Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítéshez ez rossz?

Testépítéshez ez rossz?

Figyelt kérdés
Igazaból nem értek én az ilyen étrendekhez gondoltam hogy ennék naponta rizsát hússal meg sajtot én ezeken bőven elvagyok mert amúgy is szeretem. Ha jó akk milyen sajt legyen meg a hús hogy legyen jöhet a rántotthús?

2015. júl. 3. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki kellene számolni a tápanyagokat.
2015. júl. 3. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Abból a szempontból rossz hogy teljesen zöldség mentes.Ha a hús mellé nem megy zöldség és ez rendszeres akkor idővel kialakulhat rendszeres hasfájás vagy megemelkedhet drasztikusan a húgysavszint.Ezért legalább annyi zöldséget kell betolnod amennyi húst.
2015. júl. 3. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
de annyira nem szeretem a zöldségetxd mondanátok sokat? hátha akard 1-2 amit szeretek
2015. júl. 3. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy jön a testépítéshez a sporthoz az eredményhez az hogy te mit szeretsz?Azt kell megenni amire igénye van a testnek.
2015. júl. 3. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Keversz a rizshez mirelit zöldséget. Tudod van az előre fagyasztott zöldségkeverékben borsó, répa, minden kis szar. Ne ezt odakevered a rizshez és ezt eszed a húshoz. Néha meg rágj el egy répát vagy csinálj magadnak zöldséglevest. nem nagy kunszt. Nem spenótot kell enni éjjel-nappal, faszikám.
2015. júl. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!