Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan győznétek meg a...

Ti hogyan győznétek meg a szülőtöket (anya), hogy a fehérje por nem káros és, hogy nem egyenlő a szteroiddal?

Figyelt kérdés
4 hónapja aktívan járok konditerembe,edzek.15 éves fiú vagyok.Anyának felvetettem az ötletet,hogy mi lenne ha beszereznék fehérjét?(saját pénzből).Igazából megkérdezni se akartam,mert nem hittem volna,hogy ezt a választ kapom. Azt mondta,ha veszek felgyújtja mert,hogy ez káros,hogy megakarok halni,hogy ilyeneket akarok szedni? Meg,hogy én nem fogok porokat enni/inni/szedni mert ez egészségtelen meg megállok a növésbe(188cm vagyok,nem tudom mitől fél). Ekkor jött amin igazán nevettem,hogy feljelenti azt a céget amelyik forgalmazná a fehérjét,ha megveszem. Mondta,hogy majd leszek én izmos edzés nélkül is,de ez azért lássuk be nem teljesen igaz,annyira magamtól nem leszek izmos.Mondta,hogy majd fel leszek fújva tőle,meg hogy nem lesz unokája.(lol). Aztán megmutattam neki ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=vDEff5FEqVA . Amit kb végig nevetett,mert hogy ezek mekkora baromságok és,hogy ez egy reklám,hogy mindenki vegye a nutrendes táplálékkieg.-ket. Igazából az lenne a kérdésem,hogy ti,hogyan győznétek meg szülőtöket(anya),hogy mégis legalább ha veszek(SAJÁT PÉNZEMBŐL)ne csináljon vele semmit és ne úgy tekintsen az egészre,hogy nekem ez káros?

2015. júl. 1. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, sikerült, az a lényeg. Belátta, hogy nem veszélyes. :)
2015. júl. 2. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

Minek neked fehérje por ha a húst nem bírjátok előteremteni?

Ne haragudj meg de 1 adag por 200-300 forint. Nem 50 forintokért adják ezeket.

Nem véletlen hogy az vesz ilyet akinek pénze van rá. Amúgy meg szintén nem fikázás csak tény. 1 adagot a hajadra is kenhetsz mert nem sokat ér pont úgy ahogy 1 cigitől sem leszel dohányos 1 adag sem fog változást hozni.

Ha meg minden áron venni akarsz valamit akkor inkább normális kaját vegyél. Többet használ.

2015. júl. 2. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:

100% Whey Pro (3kg-os) kilója 4900 pénz. 74%-a tiszta fehérje, tehát 1 gramm fehérje 6,6 forint "Porból":

A csirkemell filé (most akciósan) 1300 ft (amúgy 1600). Ennek 21,2 gramm a fehérjetartalma 100 grammra.

Vagyis 1 gramm fehérje 6,2 forint csirkemellből. Mire azt elkészíted, hűtöd, megsütöd addigra már drágább is, mint a "por". Ráadásul én most akciós árral számoltam.

2015. júl. 2. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
sehogy mert igaza van a fehérje por is kox.
2020. okt. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!