Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Káros a fehérje"?

"Káros a fehérje"?

Figyelt kérdés

A válasz nyilván nem, hiszen mi lenne káros egy koncentrált tápanyagban. Viszont szégyen, nem szégyen, fiatal, felnőtt férfiként, az anyám az őrületbe kerget ezzel a témával. Egyszerűen rászáll a témára és nem tudja abba hagyni. Semmilyen érvet nem fogad el, semmilyen cikket nem olvas el róla, csak a szomszéd asszonynak van igaza, mert azt mondta káros.

Az utolsó elmélet szerint xy mondta, hogy a nem tudom kinek, a nem tudom kije is teljesen agresszívvá vált a fehérjétől -most figyeljetek - és el kellett vitetni.

Aki ilyeneket elhisz egy szigorú szervezetek által bevizsgált étrend kiegészítőről azzal mit lehet kezdeni?

2015. ápr. 29. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott laksz, azonnal költözz el! (Csak jó tanácsként írom.)

Ezek pedig mind hülye tévhitek és csökönyös, hogy elfogadja.

2015. ápr. 29. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele.
2015. ápr. 29. 22:15
 3/12 A kérdező kommentje:

"Ha ott laksz, azonnal költözz el! (Csak jó tanácsként írom.) "

Ez logikus lépés lenne, de egy ideig még nem lehetséges.

"Ne foglalkozz vele."

Ezt pedig sajnos nem tudom kivitelezni. Addig mondja, amíg meg nem hallgatom.

2015. ápr. 29. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod meggyőzni, így nem kell vele foglalkozni. Egyèbkènt meg ha beviszed szilàrd kajàból a napi mennyiséget, akkor is ugyanolyan jól fejlődsz, mint az aki a bevitele egy részèt porból oldja meg.
2015. ápr. 29. 22:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze megoldható, de nem is ez a probléma igazából. Hanem a reakciója. Egyszerűen kezelhetetlen ezzel a dologgal kapcsolatban. Ami egyébként nagyon furcsa, mivel régen versenyző sportoló voltam, ahol kemény dolgok kellettek volna a folytatáshoz. Ott semmiből nem csinált ügyet.

Ráadásul a vicc, hogy a családon belül más füvezik, megint más alkesz. Azt pedig elintézi egy ejnye-bejnyével. Ellenben teljesen rám van szállva.

Szóval a még maradék itthon töltött időmet szeretném normális felnőtt emberként eltölteni és nem, mint egy kioktatni való kisgyerek.

2015. ápr. 29. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vitázta az elején, kb 2 hét kellet, mire rábeszéltem apámat.;)
2015. ápr. 29. 23:20
 7/12 Tyler913 ***** válasza:
82%

Próbáld meg azt,hogy egyszerűen ne foglalkozz vele. Hadd mondja csak,engedd el a füled mellett. E.

Ne vitatkozz vele,ne próbáld győzködni,ne vigyél neki cikkeket,és ne előtte fogyaszd a porocskát.

Egy idő után,ha látja,hogy nem lesz bajod,csak megszokja majd.

2015. ápr. 29. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

én 6 évig győzködtem a szülőket...

aztán rájöttem hogy hülyeség...

2015. ápr. 29. 23:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Próbáltam már, de valahogy előkerül mindig a semmiből. Pl bármi bajom van, egyből jön a "megmondtam a fehérjétől" mondóka.

Legutóbb pl volt egy csomóm, ami mint kiderült valamilyen sérülésből eredő fertőzés okozta. De amíg el nem múlt ment a lerakódott a fehérje -persze a hátam közepén - szlogen.

Egyébként köszönöm a válaszokat. További javaslatokat is szívesen fogadok, de nyilván a nem foglalkozok vele lenne az optimális. Csak nem igazán sikerül.

2015. ápr. 29. 23:35
 10/12 anonim ***** válasza:
A tojásos érvvel én már értem el haladást ilyen elvakult szinte rendíthetetlen embereknél.Kezdésnek megkérdezhetnéd,hogy szerinte miben lenne az más,ha napi 20 tojást ennél helyette?Annak jobban örülne?Mert te benne vagy abban is-látszólag engedsz,hogy bevond a párbeszédbe.Ha nem kapta el a szokásos roham és mutat némi érdeklődést ebből ki lehet indulni és lehet érvelni,hogy a tojásfehérje nem méreg,ő is eszik tojást stb.Mondasd ki vele,hogy eszik tojást.Kérdezd meg finom e a tojás.Vagyis építesz egy igen létrát,amikor is felteszel 3-5 olyan irányított kérdést amire csak igen lehet a válasz.Ez nagyban segíti az együttműködési készséget és megtörheti a vitapartner lendületét.Innen tovább lehet kötni,hogy a porított tojásfehérje miért nem méreg,miért nem gyógyszer.Persze azt kell hazudnod hogy tojásproteint iszol nem tejsavót,mert tejsavót én sem iszom,tejszármazék laktóz,gyulladásfokozó.Aztán ha ezzel van haladás előrelépés,tisztába tetted,hogy a tojás nem káros anyag,akkor lehet csak felvetni,hogy amiről ő beszél az az anabolikus szteroid és ez miben is különbözik a tojásfehérjétől:D
2015. ápr. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!