Mitől lehetnek a pattanások?
1 éve próbálkozom elmulasztani a pattanásokat, némileg javult a helyzet, de hiába... Most diétába csak csirkemell (700g), barnarizs, zöldséget (1050g), reggel kevés olivaolaj. A fűszer is olyan, amitől eredetileg nem lehetne. Tápkiegek: F2 BCAA+B6, F2 L-GLUTAMINE, MultiPro, 100% Whey Isolate (Scitec), F2-es Fast-Carb, Bromelian (emésztőenzim), B-100, C-1000, CO-Q10, Zinc, Liver-support, Vitamin E, és Restyle. Nem eszek cukrosat, főleg diétába nap, tömegbe heti 1 csalókaja volt, de a diéta 12 hét, teljesen tiszta, csalás nélkül időpontokra. Mostmár nem tudom mitől lehet, tápkiegekbe is rámentem a fehérje emésztésére, de hiába... Ötlet, hogy mitől lehet?
--- Mielőtt valamelyik okos benyögi lelkének okosságait, nem a diétám esetleges helyességéről kérdeztem, és nem koxolok. Az arcomat rendszeresen tisztítom hidratáló szappannal, bőrradírral, stb ---
Multi Pro mellé NEM KELL B-100, egyáltalán nem.
18 évesen Q10 nem kell, mert "csak" 35-40 év körül kezd el csökkenni a szervezet saját termelése, meg amúgy is van a Multi Pro-ban 50 mg.
Szintén nem kell E-vitamin a Multi Pro mellé, főleg nem olyan, ami csak alfa-tokoferolt tartalmaz, esetleg kevert tokoferol tartalmú mehet mellé, de az is teljesen fölösleges.
Viszont nem írtál semmit az omega3-ról.
A Multi Proban lévő 1200 mg ilyen mennyiségű egyéb kiegészítő mellé kevés, abból simán mehet 3-4 gramm.
Vegyél lenmagolajat, nem csak jó omega3 forrás, hanem a bőrt is szebbé teszi.
C-vitaminból nem tudom mennyit szedsz, de abból is mehet összesen 3-4 gramm, az is jót tesz a bőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!