Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek Jeff Seidról?

Mi a véleményetek Jeff Seidról?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Valóban a szponzorok edzéstechnikai és táplálkozástudományi ismeretek alapján keresnek modellfiúkat. Jó megállapítás.
2015. jún. 26. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Engem is Zyzz mozgatott meg hogy elkezdjek edzeni. :) Ilyen Arnold meg Ronnie és hasonlók egyáltalán nem tudnak motiválni. Ha nem találok Zyzzre a mai napig otthon kockulnám az agyamat szerintem. Zyzz az életmentőm!
2015. jún. 26. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Zyzz a büdös életben nem fogja az 1%-át megmozgatni mint Arnold tette annó.
2015. jún. 27. 02:05
 14/15 anonim ***** válasza:

" Ja nem tud semmit róla azért néz ki így. :D "

Ahhoz nem kell nagy tudás, hogy jó genetikával meg sok cuccal hozz egy ilyen formát...

2015. jún. 27. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a nevetséges hogy a mostani embereknek ilyen példaképek kellenek... Zyzz meg Jeff Segg akik teszik az agyukat a kokszal. Nem akarom fikázni őket mert elég csak 1-2 videójukat megnézni kb kiverik magukra a farkukat minden videóban.

Nem azt mondom hogy egy Kathi Béla vagy Arnold mekkora ászok, de akkor is legalább nem élveznek/élveztek el a saját látványuktól és egyetem elvégzésére is képesek voltak.

Amúgy ha igazi motiváló embert akarsz látni akkor ott van Greg Plitt. Nem ordibált, nem tette az eszét a médiának. Edzéstippeket adott, kajákat mutatott be, motiváló videókat CSINÁLT és nem összevágták róla a kis rajongók.

Aki szerint Zyzz motiválja az embereket meg Jeff Segg az nézzen meg ettől az embertől pár videót. Beszédek, kaják, edzés és saját videók nem rajongóiak...

2015. jún. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!