Ha valaki a klasszikus vérdoppingot használ (véráttömlesztés) azt, hogy tudják kimutatni a doppingtszteken?
Figyelt kérdés
A módszer az tiltott, de nem tudom elkpézelni, hogy le lehessen bukni ezzel a módszerrel ha valaki nem szed mellé más szert, mert lényegében a saját véred kapod vissza.
Előre is köszi a válaszokat.
UI: Azért ide tettem fel a kérdést, mert itt általában képben vannak az emberek a dolgokkal.
2015. jún. 24. 07:37
1/6 anonim válasza:
A hemoglobin koncentrációja kb állandó, szó al ha van az orvos elétt 2 külön minta, és a kettő közt vérdoppingoltál, az megállapítható egyszerűen.
2/6 A kérdező kommentje:
Vizeletmintára kell itt gondolni vagy te vérmintára gondolsz ?
2015. jún. 24. 08:15
3/6 anonim válasza:
Figyelj a doppingszerek 80%-a kimutathatatlan, kb. IQ tesztnek jók. Halál komolyan mondom.
4/6 A kérdező kommentje:
Valami miatt a sok sportoló lebukik.
2015. jún. 24. 13:17
5/6 anonim válasza:
sok lebukik mert mind koxol. Tudod a mondást: Mindenki addig naturál amíg le nem bukik :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen. Ez nyilvánvaló. A legbiztonságosabb megoldásnak a vérátömlesztés hangzik, a megnövekedett hemoglobin számot pedig rá lehet fogni egy hegyi edzőtáborozásra. Engem csupán az érdekelne, hogy a vizeletből ki- e lehetne mutatni. Contador is megbukott anno 0,002% Klenbuteronnal, ami egy korábbi vérátömlesztésre utalhat (klenbuterol- asztmagyógyszer). A lebukás elkerülése érdekelne. Mindenki cuccol ez nyilvánvaló.
2015. jún. 28. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!