Szilárd fehérje és protein por aránya legextrémebb esetben 60-40%?
Figyelt kérdés
...igen ez eddig tény viszont arra lennék kíváncsi hogy ezt ki tudom e úgy kerülni hogy tejben feloldom a protein port aztán pl gabona pelyhet öntök hozzá ami felszívja. Van ebben valami gikszer? Vagy onnantól hogy felszívta már a 60%-ba számolható?2015. jún. 22. 10:59
1/4 anonim válasza:
Attól még nem lesz egyenértékű egy normális szilárd kajával, de egyébként is kéne hozzá, én soha nem iszogattam önmagában a fehérjét. Darált zabpelyhet rakok hozzá illetve esetenként lenmagolajat.
A tej nem a legjobb ötlet.
2/4 anonim válasza:
Minek kevered a proteinport tejbe? Megcukrozod a kandiscukrot is? Vízzel keverd és úgy idd, aztán rakhatsz bele zabot is.
3/4 anonim válasza:
Ha a zab felszívja akkor okésabb, de a többit tényleg húsból fedezd.
4/4 anonim válasza:
--gömb--
A legextrémebb eset nem ez, hanem a 0-100%.
Nálam ez is működik.
Persze tudom, nem mindenkinek a gyomra bírná ezt.
Az említett módon közelebb kerül a skálán a szilárd kajához a proteinpor, de valóban nem ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!