NEM versenyszinten gyúró férfiak! Ti inkább szálkásak vagy nagydarabok szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
A nagydarab az mondjuk ilyen:
Szálkás:
Azért raktam képet, hogy egyértelmű legyen mire gondolok.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nagy átlagban miért járnak konditerembe a férfiak :)
2015. jún. 21. 20:31
21/31 A kérdező kommentje:
2015. jún. 21. 22:40
22/31 anonim válasza:
nekem az első, kicsit zsírosabb formában rengeteg szőrrel :)
az a tipikus amcsi favágó :D
23/31 Szergej55 válasza:
Meglátom, hogy 185cm mellé milyen lesz a 93-95 kiló, aztán onnantól majd okosabb leszek.
24/31 anonim válasza:
Én hobbigyúrósként és naturalként voltam már az első képhez képest is sokkal felfújtabb, de ahogy előttem is leírták az a nagyság naturálban csak zsír meg viz és nem izom. Most 8 kg zsírral meg vizzel könnyebb vagyok, kissebb is vagyok, de sokkal jobban érzem magam. A vérnyomásom is felszökött amikor tömegeltem, most pedig teljesen az ideális tartományban mozog. A célom 15 % tzs, aztán majd meglátom. Magamnak akarok tetszeni elsősorban, és csak másodsorban a nőknek. Ha egy nő azt mondaná, hogy nagydarabként jobban tetszek neki, akkor sem tömegelném már fel magam annyira az egészségem miatt sem.
25/31 anonim válasza:
A második kép az nekem vialsszataszítö. Alig van a gyereken izom, de olyan a tekintete mint aki félistennek képzeli magát. A tzs-t meg 15 %-ra tippelem, úgyhogy még csak szálkásnak sem nevezném. Ennél több tzs-vel is jobban nézek ki, mert sokkal több az izom rajtam.
26/31 anonim válasza:
120 kg mindig a csajodat emlegeted csak ne, hogy megdugja valaki. :D
28/31 anonim válasza:
Én is inkább az első képhez hasonlót preferálnék, véleményem szerint alacsony testzsírral naturálon nem lehet elérni tartósan jó formát. Ha leszálkásítanék úgy néznék ki mint valami kis másfél éve edző buzeráns.
30/31 anonim válasza:
19:32-es
Hogy haladsz, ha szabad kérdeznem? Csakmert én is hasonlón dolgozom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!