Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » NEM versenyszinten gyúró...

NEM versenyszinten gyúró férfiak! Ti inkább szálkásak vagy nagydarabok szeretnétek lenni?

Figyelt kérdés

A nagydarab az mondjuk ilyen:

[link]

Szálkás:

[link]

Azért raktam képet, hogy egyértelmű legyen mire gondolok.

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nagy átlagban miért járnak konditerembe a férfiak :)

2015. jún. 21. 20:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Rajság miatt. Meg így könnyebb gengszterkedni.
2015. jún. 21. 21:02
 12/31 anonim ***** válasza:
valahol a kettő között
2015. jún. 21. 21:05
 13/31 anonim ***** válasza:
Magam miatt. Ha tetszik a nőknek, plusz pont, de az csak egy tévhit hogy csak kigyúrt testtel van esélyed a nőknél..
2015. jún. 21. 21:15
 14/31 anonim ***** válasza:
Nekem ez az álmom és a célom. Jövő nyárra meg lesz [link]
2015. jún. 21. 21:15
 15/31 anonim ***** válasza:

Persze. Nekem jövő nyáron kb. ilyen lesz a forma:

[link]

2015. jún. 21. 21:19
 16/31 anonim ***** válasza:
Régen a nagy izomtömeg tetszett, mondván nagyobb elrettentő ereje van, azonban megkomolyodtam és a 2. kép jön be egyértelműen. Mivel a genetikám miatt sosem lehetnék 1. kép környéki a 2. az elérhető cél. :D Az erő, rátermettség meg sosem volt a tömeg függvénye. 22/f 189-190 cm és 65 kg, de elég szálkás és látszik is az edzés eredménye, bár nyilván még hosszú évek munkája áll előttem egy megfelelő formához. :D De rajta vagyok és nem szarnám össze magam az első képen lévő csávó láttán sem, kiállnék magamért max. elfutnék. :D
2015. jún. 21. 21:29
 17/31 anonim ***** válasza:

Ilyesmi:

[link]

2015. jún. 21. 21:30
 18/31 anonim ***** válasza:
48%
a csajom a musclebear típusra bukik, úgyhogy nálam most az a cél... mondjuk nagyjából meg is van, csak azért van még hová alakulni főleg mell ügyileg meg szakáll hosszban :)
2015. jún. 21. 21:33
 19/31 anonim ***** válasza:
Inkább a nagydarab.De nem olyan zsírosan,mint az első képen.
2015. jún. 21. 21:52
 20/31 Tyler913 ***** válasza:

Az első kép nagyon zsíros,a második elég szálkás,de nem elég izmos fazon. Valahol a kettő között jó lenni.

Számomra is a naturál határaim elérése a célkitűzés egy hosszú távon is tartható 10% körüli testzsírral.

Régen voltam zsíros és nagydarab,azt hittem,minél nagyobb,annál jobb. Aztán megváltozott a szemléletem. Naturálban nem lehetsz igazán nagy,csak ha zsíros vagy. De a zsír az nem valódi tömeg. Hiába tűnsz nagynak,az csak zsír és víz a karodon,hátadon,mellkasodon. Kb. mint nőknél a push-up. Kamu.

Azóta sokkal jobban becsülöm a szálkás fizikumot. Naturálban szálkásan tudsz igazán jól kinézni.

2015. jún. 21. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!