NEM versenyszinten gyúró férfiak! Ti inkább szálkásak vagy nagydarabok szeretnétek lenni?
A nagydarab az mondjuk ilyen:
Szálkás:
Azért raktam képet, hogy egyértelmű legyen mire gondolok.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nagy átlagban miért járnak konditerembe a férfiak :)
Az első kép nagyon zsíros,a második elég szálkás,de nem elég izmos fazon. Valahol a kettő között jó lenni.
Számomra is a naturál határaim elérése a célkitűzés egy hosszú távon is tartható 10% körüli testzsírral.
Régen voltam zsíros és nagydarab,azt hittem,minél nagyobb,annál jobb. Aztán megváltozott a szemléletem. Naturálban nem lehetsz igazán nagy,csak ha zsíros vagy. De a zsír az nem valódi tömeg. Hiába tűnsz nagynak,az csak zsír és víz a karodon,hátadon,mellkasodon. Kb. mint nőknél a push-up. Kamu.
Azóta sokkal jobban becsülöm a szálkás fizikumot. Naturálban szálkásan tudsz igazán jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!