Hosszútáv futás?
Fél éve foglalkozom (hobbi)testépítéssel, és ahova menni fogok fel kell tornásznom a futásom (jelenleg a cooper eredményem 2800m). Hogyan érjem el, hogy ne fulladjak ki pár kilométer után? Lábnap helyett járjak el futni? Vagy osszam ketté? futás+súlyzós edzés? (esetleg biciklizés legnehezebb fokozaton extrém emelkedőkön?)
Amúgy ektomorf vagyok, szóval eddig is nehezen tömegeltem, így a futás mellett gondolom még nehezebb lesz (mit egyek futás után, ami gyorsan visszatölt és nem kezdek el rohamosan lefogyni?)
18f
Mindenképp oszd 2 részre.
Egy ismerősöm is jár hosszú távokat futni, és melette más napokon kondizik. Futás előt kellene BCA vagy ha nem terheli meg a gyomrod akkor jó a tejsavó is.
A tömegelést meg ahogy előttem írták a kalóriával szabályozod.
5-10km még mindig nem egy óriási teljesítmény, szerintem illik is letudni futni ennyit... Viszont remélem nem cooper alatt akarsz ennyit lefutni, mert egyszerű halandó számára ez lehetetlen.
Nekem 10km az kb 55-60perc.
Dehogy, nem cooper alatt akarok ennyit futni (a cooper eredménnyel csak a jelenlegi teljesítményem próbáltam megmutatni).
Minden nap futhatok (pihenő napok kivételével)?
Például ma volt mell edzésem, utána elmehetek futni egyet? (vagy edzés előtt lenne célszerűbb?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!