Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17-20 éves lányok! Szerintetek...

17-20 éves lányok! Szerintetek már elfogadható a felsőtestem? Képpel

Figyelt kérdés

[link]

Eléggé el voltam hízva és el kezdtem sportolni normálisan 2 éve. Konditerembe nem járok, és sajnos az étrendem se jó, ami meg is látszik, mert van egy kis pocakom. Azért rakom ki a képet mert visszajelzésrevan szükségem, hogy jó irányba haladok-e. Tudom, hogy nem vagyok annyira izmos, meg hogy van egy kis pocakom, de azért érdekelne a véleményetek. Légyszi trollok kíméljetek. :)

18f

2015. jún. 10. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jó széles hátad van, de mintha a karjaid kicsit vékonyak lennének hozzá képest
2015. jún. 11. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem tudod, hogy egy doboz tonhalkonzerv árán vehetsz 30dkg csirkemellet :D
2015. jún. 11. 08:41
 13/19 Dogmatix91 ***** válasza:
Az alap nem rossz, de ez a testtartás elszomorít.
2015. jún. 11. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez is valami, toljad neki!
2015. jún. 11. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
te valamit nagyon rosszul csinálsz! 2 év alatt azért már látszani kéne hogy gyursz meg zsíros vagy be van huzzva a hasad
2015. jún. 11. 10:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért ha egy átlagos testalkatú gyerek leszálkásítana, nem sok maradna belőle :D
2015. jún. 11. 13:59
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, h ilyen drága a halkonzerv.. akkor mejd lehet csirkemell lesz.

Ja hát a karjaim tényleg nem vastagok az alkatomhoz képest. A hasam meg nincs behúzva, de kiengedve sem. Direkt egy olyan képet raktam fel ami nem túl előnyös, hogy reálisan lássam. Az utolsónak meg azt üzenem, hogy pkcit olvasson vissza, egy napot nem voltam még edzőteremben, tehát nem "gyúrok". :)

Azt hozzáteszem, hogy 10 kilóval több voltam, és abban nulla izom volt.

köszi a válaszokat!

2015. jún. 11. 14:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem az utolsonak uzentem, hanem mustafa kalifanak.
2015. jún. 11. 14:07
 19/19 A kérdező kommentje:

Egyébként nem leszálkásítani akarok, csak helyesen táplálkozni, mellé pedig saját testsúlyos edzést végezni, mellette minden nap úszni, most lesz edzőtábor, az tartalmaz minden napi edzést (kb 3-4 km úszás + gumiköteles edzés). Tudom, hogy ettől nem lesz akkora izmom, mint egy edzőterembe járó embernek, de sportosabb alkatom lesz szerintem. Inkább rászánom a pénzt, és eszem csirkemellet, rizst, zöldségeket, tojást.

Egyébként az úszás remek sport, a kedvencem, nem is azért csinálom, h majd "hudeizmos" leszek tőle, hanem mert szeretem. És amúgy nem is vártam azt tőle, hogy majd annyira izmos leszek, nem erről van szó. De adott egy alapot, sokkal zsírosabb voltam, kisebb vállam volt, elég hájas voltam. Az úszástól vállasodtam, erősödtem, de nem lett nagyobb karom, nagyobb izmaim, ami egyébként egyértelmű, nem is arra lett kitalálva.

Azzal is tisztában vagyok, hogy ez átlagos testalkat, nem több, de azért jobb, mint a sok pálcika, rengeteg ilyen van a korosztályomban.

Remélem a sport, edzés, és helyes táplálkozás eredményhez vezet.

Köszi mind a pozitív, és negatív válaszokat is.:)

2015. jún. 11. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!