Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a tapasztalatotok, egyetemi...

Mi a tapasztalatotok, egyetemi előadáson lehet enni?

Figyelt kérdés
Tudom, viccesen hangzik, de kíváncsi vagyok. Nyilván nem fog megállítani abban, hogy egyetemre menjek, ha nem, csak érdekel, hogy mi a jellemző. Mennyire nézik rossz szemmel az ilyesmit az előadók?
2015. jún. 10. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

de minek ennyi diplomás, ha közben nincs szakmunkásunk? én pl egyszerűen nem találok egy jó faipari festőt alkalmazottnak... mert aki jó benne, az már németországban vagy usa-ban fest... akit még mégis talál az ember hébe hóba, az meg olyan fizetést akar, amit nem lehet megadni...

am, hogy a kérdésre is válaszolja, én leszarnám, ha éhes vagyok, eszem. megbukni meg a tudásod/nemtudásod alapján buksz, nem az alapján, hogy "tiszteletlen" voltál e a tanárral...

2015. jún. 10. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha elég diplomásunk és diplomás állásunk lenne, a szakmunkások hozzánk jönnének külföldről :D
2015. jún. 10. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:
hát van szünet elvileg de sokszor egybe tartják azért 3*50 percet kibírni evés ,ivás nélkül nem a legkönnyebb...
2015. jún. 11. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Függ a tanártól, attól hogy gyakorlat vagy előadás.

Én inkább a szünetbe szeretek enni, de az ilyen sokemberes nagyelőadásokon simán kajálhatsz. Sőt az én szakomon a legtöbb tanár megengedi hogy egyél az óráján, akkor is ha gyakorlat. Mondjuk én ott nem szeretek, olyankor inkább irok a füzetbe. A legtobb ora 1.5 oras a szunetek így akár fél-1 orasak is lehetnek. Boven van idod megkajalni szunetben

2015. jún. 11. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
ha nem 5-10 perces szünetek vannak ott is mint nálunk.
2015. jún. 11. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
A nagyelőadóiban tudsz kajázni, ha a hátsó régióban foglalsz helyet. Ha nem akarsz kajázni, akkor meg bedobsz egy turmixot ;) háhh
2015. jún. 11. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért kell a diploma, mert ha elmegyek most hegesztőnek, akkor gürcölhetek 90 ezerért és az életben nem lesz egy saját lakásom. Bocs az offért.
2015. jún. 11. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:

egy jó hegesztő aki érti és tudja is a szakmáját 250-300 körül keres csak megsúgom...

én műbútorasztalosként évi átlag 4milliót, öcsém kőművesként tisztán ami csak az övé, 3.5-4millió között, ezen kívül kifizet az alkalmazottaknak legalább 6milliót... Ezen felül a gazdaságunkból is kezd csurranni cseppenni... nem kell a megélhetéshez feltétlenül diploma, szakértelem kell és, hogy szeresd is amit csinálsz...

egyébként békakrokk nincs igazad abban, hogy ne lenne elég diplomásunk, ugyanis rengeteg életképtelen diplomás gürcöl a gyárainkban 3 műszakban... abban viszont igazad van, hogy nincs elegendő diplomás állásunk...

Ha én a szakmunkás töri tanáromnál az első padban tudtam úgy enni, hogy a vén ribi nem vette észre, akkor egy előadó teremben gyerekjáték.

2015. jún. 11. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze, a jó munkát megbecsülik. Csak már nem pár darab szakmunkás van az országban, az a probléma. Vannak akiket jól megfizetnek, de van akit nem. Én valahogy szívesebben végeznék 200 000 Forintért irodai munkát. Persze, sok diplomás van, de vannak területetek ahova kell ember. Szívesen elmennék egy építkezésre dolgozni, csak az a gond, hogy nem is fogok keresni, meg lehet, hogy munkahelyem se lesz. Én úgy látom a mi kis településünkön, hogy van x számú mesterember, aki talál munkát van egy köre akinek dolgozik, de ezt sem két nap alatt érte el. A többieknek még néha cseppen valami, de általában magas árért dolgoznak, mert nagyon nincs munka. Szerintem ez már nem az a rendszer, ahol el lehet helyezkedni szakmunkásként, ha meg csak egy OKJ-t végeztél vagy van egy érettségid, akkor meg igencsak alul maradtál. Én inkább megtanulok 2-3 nyelvet, leteszem a nyelvvizsgákat, lediplomázok és keresek egy biztonságos állást. Ha ez nem menne, akkor meg irány külföld.
2015. jún. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!