Mi a véleményetek, tapasztalatotok ezekkel az edzőtermekkel kapcsolatban?
1. Formazona [link]
2. Mybody [link]
3. Flex Gym [link]
4. Oxygen [link]
5.BTN [link]
6. Gym City [link]
Ezek közül egyedül a Flex Gymben jártam (járok), de neves testépítők (Tóth Dani pl... :D), és edzők (Berkes team) szerint is Magyarország egyik legjobb terme. Jól felszerelt, pörgős hangulatú, igazi testépítő terem.
Az árai nem olcsók, de nem drágább a többi teremnél (ergo mindegyik terem drága :D)
De van lehetőség. Rengeteg személyi edző dolgozik a Flexben, biztos lenne szabad időpont.
Amúgymeg: fél órán át való ellipszisezért nem fognak hülyén nézni rád, de önmagában ettől semmi eredményt nem fogsz elérni. Bármi is a célod, az erősítő edzés csak segíthet! Ezért teljesen felesleges bérletet venni, nem hogy edzőhöz járni.
Nem mintha bárki is azzal foglalkozna, hogy te mit csinálsz, ide az emberek edzeni járnak, nem pofázni.
A berki féle pasiknál meg mindig van egy-két izmosabb valaki a teremben, és ki kell hogy ábrándítsalak, de minden (nem p..csateremben) lesznek durván izmos emberkék. Hogy te emiatt frusztrálva érzed magad, az meg sajnos pszichológiai kérdés.
Értem, hogy miről beszélsz!! :)
Hát igen hülyén érezném magam, hogy túlsúlyosként emelgetem az 5 kilós súlyokat (mert nehezebbet nem bírok el), de hát valahol el kellene kezdeni. :))
Erről van szó. ;)
Mindenki elkezdi valahol, és hidd el, hogy sokan túlsúlyosan vágnak bele. (én is így kezdtem anno!)
Normális közösségben ezzel nem foglalkoznak. Te legalább teszel azért, hogy ne legyél túlsúlyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!