Idősebb koromra számíthatok egészségügyi gondokra ha rendszeresen porokat szednék?
Figyelt kérdés
Nézegetem a reklámújságokat és van mindenféle, por, tabletta, folyadék.
Hosszútávon, esetleg évek alatt mi alakulna ki nagyfokú tápszerhasználat mellett?
2015. jún. 6. 15:45
21/34 anonim válasza:
Sz.ar érzés lehet, ha egy válaszoló "letrollkod" téged a saját trollkérdésed alatt... Mondjuk a léc nincs magasan..
22/34 anonim válasza:
én szalonnát eszek meg zsírt mert fehérek,ergó sok bennük a fehérje,mert a fehérje a legjobb aminósav ,abból épülnek fel a csontok (ugye,azok is fehérek ,szóval kell a szervezetednek,egyébként az ilyen gyúrós porokat edzés közbe kell használni amikor megizzadsz akkor bekened vele a karod és izzadáskor felszívódik
ezt brit tudósok is igazolták
23/34 anonim válasza:
Azért egy tejsavó nem éppen ugyanaz mint a csirke.A tejsavóprotein tejszármazék,így valamilyen szinten gyulladásfokozó anyag,az inzulin válasza is magas.Tojásproteint fogyaszthatsz amennyit akarsz.Vese gondok akkor lehetnek magasabb fehérje bevitel mellett,ha alacsony a folyadék beviteled és kevés rostot eszel.A másik esetleges veszélyfaktor a tömegnövelő ami fehérje és cukor.Ennek a nem szakszerű használata akár egy éven belül kettes típusú diabéteszt eredményezhet.
24/34 anonim válasza:
22-es, neked mondjuk igazad van. Ha az ember ledolgozza, akkor lehet szedni port.
25/34 anonim válasza:
nem olvastam végig minden választ, de srácok, a felesleges fehérjét nem pisiljük ki... ha a vizeletben bizonyos határérték feletti fehérje van, akkor már súlyos vesebeteg vagy, és haldokolsz...
26/34 anonim válasza:
#25 Hagyd nem hallottak még glükoneogenezisről.
27/34 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy nem konkrétan a fehérjét hugyozod ki, de karbamid akkor is keletkezik. Csak egyszerűen próbáltam megfogalmazni, először nem esett le, hogy troll. Remélem, most már mindenki nyugodtan fog aludni. :)
28/34 anonim válasza:
Aki 0.5*tskg feherjet eszik nehogy megartson neki a sok feherje az elarulna nekem hogy mibol visz be akkor kaloriat, tegyuk fel fizikai munka es napi 1-2 ora sport mellett? Szenhidratbol? Mert az ugye rettento egeszseges....
29/34 anonim válasza:
Mit fogsz kapni a vegáktól... :)
30/34 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt a "fehérje káros, szétbombázza a vesémet/szervezetemet" dumát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!