Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez a sokat emlegetett...

Mi ez a sokat emlegetett Kathi Béla - Train With Brain ügy?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 22:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

volt egy két elég rossz természetre utaló hozzászólás itt is!

Bár én nem így látom Bélát, igaz nem olyan régóta "ismerem" eddig a sportnak csak azzal a részével foglalkoztam ami rám is vonatkozik

2015. jún. 4. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Azért úgy bírom, hogy itt a gyakori kérdéseken mindenki olyan okos. A Béla is hülye, a TWB is hülye, csak ti vagytok marha zseniálisak, akik itt mindent mindenkinél jobban tudtok. Érdekes, hogy őket mégis többezren ismerik, követik, olvassák, ti meg a másik, hozzátok hasonló öt szerencsétlenen kívül, akik szintén itt tobzódnak, senkit sem érdekeltek. Ennek vajon mi lehet az oka?

A TWB is és a Béla is sokat adott és ad ennek a sportnak, én mindkettejükben találok olyat, ami pozitív, és amire érdemes odafigyelni. Ennek ellenére tény, hogy Bélának ez a fenyegetőzés egy nagy ballépés volt, de hát mindenki hibázik. Ennyi. Le kéne már zárni ezt a témát végre.

A TWB-s gyerek meg egyébként már ezerszer felvállalta magát, még egy kritikát is írt magáról az oldalára teljes névvel és arcképpel, szóval nem tudom, akik erről hörögnek, azok hol élnek. Bár gondolom mindegy nekik, csak valamivel oltani lehessen. Egyébként meg a Body.Builderen és a Shop.Builderen minden cikk írójáról tudjátok, hogy kicsoda? Ott miért nem hőbörögtök, hogy például nem tudjátok, ki az a Jerk, vagy a Mr.Brown, és hogy miért nem vállalja fel magát?

2015. jún. 5. 13:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Meghallgattam a hangfelvételt, nekem Béla inkább a sértett kisgyerek hangulatát kelti, aki szegény nem tud mit mondani és ezért fenyegetőzik, sajnálni tudom megvetni (mint sok válaszoló) nem...

viszont tény, hogy nem kéne felkapnia a vizet egy kritikán, inkább tegyen közzé egy írást amiben cáfolja és ezzel elegánsan hiteltelenítheti is az ellenfelét

2015. jún. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!