Testépítők tényleg kevesebbet kívánják a szexet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 20:14
1/18 anonim válasza:
hát ez egy jó nagy hülyeség, nem tudom hol hallhattál ilyet.
2/18 anonim válasza:
Esetleg az igazán nagydarabok,akikről már 3-400 méter tempósabb séta közben is patakokban folyik a verejték.
3/18 anonim válasza:
Akik koxolnak, azoknak gond van a szexel.
4/18 anonim válasza:
Aki igazán megszálott,az már attól elélvez,ha a tükörben nézegeti magát.
5/18 A kérdező kommentje:
A sok edzes miatt nincs mar kedvuk hozza. Ismerek olyan part akik ritkan vannak egyutt. A pasi feke 145 kg-t nyom, eleg izomagy. Nem eszik porokat meg ilyeneket.Tiz ev alatt erte el ezt az eredmenyt. A lany is tok jol nez ki.
2015. jún. 3. 20:31
6/18 anonim válasza:
Túledzés, vagy szteroidhasználat miatt előfordulhat ilyesmi. Én nem tapasztalom :D
8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon is jo. Mikor elkezdte kb.70 kg volt es kellett ido mire a sajat sulyat kitudta nyomni. Most kb.100kg es fekve 145 lazan megy neki. Jol ismerem a sztorit,mert rokon. Soha nem szedett semmit csak tonnaszam eszi a tojast meg hust.
2015. jún. 3. 21:06
9/18 anonim válasza:
na mert a "por" nem étel szerinted?
10/18 anonim válasza:
Én 16 évesen nyomtam 150 kilót és 83 kiló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!