Ránézésre mi a véleményetek a testemről? KÉPPEL!
kb hanyas a testzsir %om?
ha le szálkásítanék jobban mutatna SZERINTED mint most?
hanyas lehet a karom igy RÁNÉZÉSRE? (még sose mértem)
Es még annyi hogy hány kg-nak tippelsz? 182cm vagyok. (majd egy pár válasz után leirom a sulyom)
köszönöm a válaszokat!:)
Rossz vagyok tippelésben. Szálkásítás és izmosodás Rád férne. Remélem, egyszer elvesztem a lustaságomat s ennél azért látványosabb testet hozok össze egyszer, azzal együtt, hogy 39 leszek és edzetlen nő vagyok.
Ne érts félre, nem akarom leszólni a tested, de az esztétikusan, bár még szolidan izmos és a szálkás szerintem nem ilyen.
Bizonyára némi szálkásítás után jobban néznének ki az izmok, nem kell mindenkinek kifejezetten izmosnak lennie, a párom kicsit sem az és szerintem jól néz ki. De pár kiló plusz neki is rosszul áll.
Köszönöm a válaszokat!
3as válaszoló persze ennél jóval többet ki lehet hozni de ez még koránt sem az út vége. cirka 8hónapja edzek!:) tehát ahogy irtad te is ,rám ferne az izmosodás, ez igaz is hisz azon vagyok!:) még várok válaszokat!:)
Szerintem olyan 18-20 % zsír, ne hagyd abba az edzést, szerintem baromi jó testet össze tudsz majd hozni
szerintem 85-87 kg vagy, karod 37
Ne hagyd abba! Hajrá!
itt a hátam :) lábrol nem rakok mert régen volt egy sulyos térd sérülésem és 25kgmal szoktam guggolni de mar néha ott is nyilal :( meg futok tehat azert azt is edzem ahogy csak tudom :)
még varoo valaszokat es utana le irom a pontos sulyom!:)
Én is annyival guggolok, de nekem nem csak a lábammal volt baj, hanem a bal karom is tört.
De, ha lassan is, akkor is fejlődök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!