Ha van synthol, az jó lesz nyárra? Gyorsan kellene valami izmosító?
Edzek is, kondi, futás, fekvőtámasz.
Jumbo-t próbáltam már, a vödröset.
Mennyit dob az emberen kinézetben?
Ha kokszolsz, nem izmot fogsz beépíteni, hanem az izmaid közé vizet. Jó nagynak fog tűnni, de mivel amatőr vagy és nem értesz hozzá, azért olyan aránytalan leszel, hogy csuda. Ráadásul ha a pöcköd nem fog felállni cseszheted, mert nem tudsz majd lefeküdni azokkal, akik miatt felszedted az "izmot". Tök ugyanaz, mint az időutazás, a múltba nem lehet, mert egyik dolog üti a másikat.
Amúgy nem értek hozzá, csak innen-onnan hallottam, meg láttam is.
Olvass a dologról NAGYON SOKAT, egyél normálisan, eddz értelmesen, koksz nem kell. Ez a hosszabb, de sokkal jobban fogsz kinézni. Ja és ha abbahagynád, hónapok múlva is látszódna az eredmény, koksznál pár hét után leeresztenél.
A synthol az nem kox jóember. Annál sokkal sötétebb és rosszabb dolog.
Lassan felszívódó olaj a 70%-a, 15% alkohol és 15% lidokain. Ezt injektálják az izomba, ott betokosodik és benne marad. Bejuthat a véráramba, onnan a szívbe és a tüdőbe is, és el is fertőződhet. Ha valamelyik bekövetkezik meghalsz, esetleg levágják a karod.
Torz, beteges és aránytalan kinézetet "dob".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!