Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek egy 16 éves,63...

BURESZ_13 kérdése:

Szerintetek egy 16 éves,63 kg-os,175 cm magas srácnak mekkora bicepsznek "illik" lennie?

Figyelt kérdés

ez az illik kicsit hülyén hangzik, de nem tudtam jobb szót helyette

tulajdonképpen az átlagos bicepszméretre vagyok kíváncsi ilyen arányoknál

2015. máj. 26. 20:59
 1/4 Musclemore ***** válasza:

Attól is függ mennyire zsíros és mennyire erőssége a kar.

32-34.

2015. máj. 26. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kb 34-es karom volt. Most 70 kiló vagyok és 37-es.
2015. máj. 27. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:

én 178cm-rel vagyok 73kg

nekem a karom olyan 38körül lehet

2015. máj. 27. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani az átlagost... Azt meg én nagyobb hülyeségnek tartom, hogy ilyen kérdésekben behozzuk az illik szót. Nem vagy égő, ha nincs 40-es bicepszed, sőt szerintem még az sem lenne égő ha kb. olyan erős lenne a karod, hogy egy átlag lány lenyomna szkanderban. De ez csak egy szélsőséges példa volt.

Szerintem elég kis súlyod van, viszont alacsony sem vagy, pár centivel alacsonyabb az átlagnál, szóval szerintem ilyen arányokkal, ilyen korban, olyan 28-30-as bicepsz simán átlagosnak mondható. Nekem a 30 feletti soknak tűnik. Akkor max. 29-31-ig.

2015. máj. 29. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!