Milyen esélyeim vannak?
Nem tudom, hogy mennyire csinálod szabályosan a gyakorlatokat, elvileg a kitörés nem kéne, hogy gondot okozzon (persze ha szabályosan végzed, a guggolás se, de azt sokkal nehezebb szabályosan csinálni). Na persze kis súllyal. Lábtolótól is fáj? A térded ugye nem megy a lábfejed vonala elé? Nem akasztod ki a térded?
Ha más nincs, használj lábgépeket, a semminél jobb. Farizmozni tudsz csigán, nem tudom annak mi a szakszerű megnevezése, arra gondolok, amikor hátrafelé emelgeted a lábad. :D Elvileg ott a térdízület el sem mozdul, szóval nem hiszem, hogy problémát kéne okozzon. Erre gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=jzljzXALgIY
Nem tudom, hogy szoktál-e biciklizni, az segít, de az is csak akkor ha szabályosan tekersz és nem a térdedet terheled. Egyebek: porcerősítő, kollagén (=zselatin), elegendő víz, C-vitamin, lenmagolaj stb. remélem ezek rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!