Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen esélyeim vannak?

Milyen esélyeim vannak?

Figyelt kérdés
kétszer műtötték a térdemet, de azóta is szörnyen fáj ha megerőltetem.(20perc gugolás, kitörés után 1,5-2 napig)teljesen esélytelen hogy komolyabban folytassam a testépítést?kiskorom óra sportoltam mindig is izmos vékony kiscsaj voltam.1 éve elkezdtem komolyabban edzeni hasam hátam karom már teljesen rendben van (egyesek számára már túlizmolt) voszimt a comb és popsi környéke kissé elmarad ehhez képest, és a térdem miatt félek be se tudom hozni...mit tehetnék?
2015. máj. 24. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire csinálod szabályosan a gyakorlatokat, elvileg a kitörés nem kéne, hogy gondot okozzon (persze ha szabályosan végzed, a guggolás se, de azt sokkal nehezebb szabályosan csinálni). Na persze kis súllyal. Lábtolótól is fáj? A térded ugye nem megy a lábfejed vonala elé? Nem akasztod ki a térded?

Ha más nincs, használj lábgépeket, a semminél jobb. Farizmozni tudsz csigán, nem tudom annak mi a szakszerű megnevezése, arra gondolok, amikor hátrafelé emelgeted a lábad. :D Elvileg ott a térdízület el sem mozdul, szóval nem hiszem, hogy problémát kéne okozzon. Erre gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=jzljzXALgIY

Nem tudom, hogy szoktál-e biciklizni, az segít, de az is csak akkor ha szabályosan tekersz és nem a térdedet terheled. Egyebek: porcerősítő, kollagén (=zselatin), elegendő víz, C-vitamin, lenmagolaj stb. remélem ezek rendben vannak.

2015. máj. 24. 18:54
 2/2 A kérdező kommentje:
szabályosan végzem őket természetesen :) (párom személyi edző, így meg is ölne ha nem :D) lábtolótól is fáj, de úgy alapvetően mindentől...biciklitől is, versenyszerűen lovagolok, attól is, futástól is, még néha attól is ha sokáig kell ülnöm és nem mozgatom meg időnként.ropog recseg,serceg,dagad...és igy két műtéten túl, ami után szinte rosszabb mint előtte volt (pedig sportorvos csinálta) nem mernék vállalni egy harmadikat megint jó néhány hónap mankózással. el vagyok keseredve hogy soha nem érhetem már el a célom emiatt
2015. máj. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!