Eddig fekvőtámasszal felüléssel felgyúrtam magam, most már kondiba fekvenyomok és bicepszezek! Nyárra meg lesz a forma?
Letudtam nyomni 30 fekvőt, 60felülést.nem egyszerre, hanem 5 próbálkozásra.
Haver is csinálta, majd mondta most már nem tudunk fejlődni, menjünk gyúrni, hogy nyárra legyen forma is a strandra.
A teremben azt mondták Jumbo kell, abból is a zöld, mert az üt, nagyon sok izmot hoz, de piramis módszerben szedjem, első héten felvezetésnek egy kanál, majd 2. héttől 2 kanál, reggel és edzés után, majd nyár végén szintentartáshoz 1 kanál, nehogy a sulira nagyon leeresszek.
Kínáltak valami pirulával is, azt mondták izmot hoz az is, az lesz a vésztartalék, ha nem hat a jumbo.
Fekve már megy a 67 kg.
Bicepszben 45 kg, nem csalok, csak kicsit dőlök bele.
Erek már látszódnak.
Lábra miért edzek?
Nem akarom hogy vastagodjon, vagy olyan gyúrós lábam legyen.
Legyen feszes a mellkas, meg a karom nagy és kész.
először is kamu kettő te még sose jártál kondiba,három a láb azért kell mert ha edzenél akkor ocsmányul néznél ki az aránytalan testeddel
fekve nyomás 67 bicepsz 45?azt se tudod miről beszélsz....
Bicepszből fog több is menni, fekvenyomásban lassan fejlődök.
De így már szélesedek.
50 kg a cél.
Meg a 42 kar, de az csak szerintem sulikezdésre lesz meg ősszel.
Ez a jumbo piszok jó cucc.
Vettem egy nagy bödönnel, van mikor egész nap ezt eszem.
Jumbo elég gagyi cucc
tele van cukorral és szépen hozza fel a zsírt tudom mert szedtem én is
én mikor kezdtem edzeni 92 fekvőt bírtam lenyomni egyszerre és mégsem látszott semmi terembe 60 kg alig bírtam
többi izommal mi lesz?
nekem 3 év alatt lett a kis 32-es karomból 41-es
60 kilóról lettem 86kg pár hónap alatt semmilyen formád nem lesz csak évek alatt
Srácok, mikor fog nektek leesni, hogy trollkérdés?
Amúgy nem volt rossz.:D
"Amúgy nem volt rossz.:D"
Tudom, ez a teljesítmény még semmi.
nem rég megy a jumbo, nyár végére ha így fejlődök meg lesz a 100 kg.
Az a cél.
bicóból 50 kg.
Így már magabiztosabban kezdem majd a sulit ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!