Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így működne? 20/L

Makosgubacs kérdése:

Ez így működne? 20/L

Figyelt kérdés

Szóval, szeretnék kicsit izmosodni, mert elég vékony vagyok. 181 cm, 69 kg (az utóbbi 3 hónapban szedtem fel kb 3 kg-t). 3 hónapja itthon edzek saját testsúlyos és homemade súlyokkal (homokzsák, téglák stb.) :D De kb a nulláról kezdtem, szóval nem mondahatnám, hogy olyan sokat fejlődtem.

A kajám kb 50-60 %-ban van meg és tudom, hogy fontos és próbálok rajta változtatni, de mivel nincs rá zsé és mégis szeretnék jól kinézni fogalmazzunk úgy, hogy kompromisszumokra törekszem.

A lényeg, hogy egyik barátom megkért, hogy csináljam vele az Insanity nevű edzésprogramot. Azért tartok tőle, mert ugye a kajám sem 100%-os (így nem tudok pluszba se kerülni) és elég könyen fogyok, ez meg tele van ugrabugrálásokkal és kicsit tartok tőle, hogy izmosodni se nagyon segítene, mert kb szálkásítani jó meg állóképességre.

A kérdés, hogy ha én kb egy ilyesmi testet szeretnék elérni:

[link]

[link]

Akkor az lehetséges? Vagy a kaját fel kéne nyomnom mindenképp? Mert időm van, nem azonnali eredményt várok és ahogy elnézem talán nem olyan izmosak a képeken csak szálkásak, de nem nagyon értek hozzá.

Köszi a válaszokat

2015. máj. 18. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy nő nem tud nagyon izmos lenni, ezért nem is kell nagyon nyomnod a kaját. A képen látható hölgyeknek - tegyük fel, hogy igazi a kép - meglehetősen alacsony a testzsírszázaléka, talán azért tűnnek izmosabbnak. Akárhogy is, ha izmokat akarsz építeni, akkor nem "ugrabugláni" kell, hanem nehéz súlyokkal edzeni, és tömegnövelő étrendet folytatni. De újra mondom, nőként nem fogsz nagy izmokat építeni.
2015. máj. 18. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Oh, elírtam 4 kg-t szedtem fel.

De amúgy köszönm a választ. Épp arra akartam kilyukadni, hogy tényleg csak egy fittebb testre vágyom és, hogy az úgy működne-e ha én csinálnám a programot, ami lehet, hogy nem csak az ugrálás miatt kemény és akkor kiegészíteném a súlyokkal?

2015. máj. 18. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!