Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó volt ez a Hát-Váll edzés?

Jó volt ez a Hát-Váll edzés?

Figyelt kérdés

Váll:

Mellről nyomás 3 sorozat

Oldalemelés 4 sorozat

Hát:

Szűk fogású húzódzkodás 3 sorozat

T-Rudas evezés 3 sorozat

Egykezes súlyzóval döntött törzsű evezés 3 sorozat

Mellhez húzás szélesen 4 sorozat

Hátsó váll peck-deck gépen 4 sorozat

2015. máj. 14. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a váll önmagában úgy néz ki, hogy állig húzás, scott nyomás, mellről nyomás ülve, állva, nyak mögül, oldalemelés, döntött törzsű oldalemelés. Persze, nyilván mondhatni kezdő vagyok, de szerintem mellről nyomás és oldalemelés önmagában nagy hanyagság. Háthoz én hozzátettem volna a hiperhajlítást és a deadliftet.
2015. máj. 14. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Váll nekem is kevés lenne kicsit, de nincs igy sem baj vele viszont a hát szinte sikít a felhúzásért valóban :)
2015. máj. 14. 20:37
 3/5 Sowilo ***** válasza:
Első: ezeket mind egy edzésen, úgy, hogy kezdő vagy?
2015. máj. 14. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A kezdőt úgy értettem, hogy már osztotton vagyok, de azért még közel sem vagyok egy "húdehogynézelki". Inkább edzek négynaposban+kardio, majd ismétlés, de mindenre elég időt szentelek, mert a teljes átmozgatásnak már semmi értelme részemről, a "kicsit bontom" meg rövid idő alatt kiderült, hogy hülyeség, legalábbis nekem nem fekszik, mert sokkal több terhelés kerül a mellre és bicepszre, túl hamar jutnék vissza rá, üres napot meg nem akarok (nem a haladás miatt, hanem mert unatkozom, ez az egyetlen hobbim, hogy ezzel szórakoztatom magam). Nekem a váll és a hát így nem fér bele egyszerre, azaz beleférne, de nem akarom, így több időt tudok pihenni is. De ez teljesen egyéni.
2015. máj. 14. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ismétlések minősége a legfontosabb.
2015. máj. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!