A Stillmass-nak vagy az MHN tejsavófehérjéinek van jobb íze?
Figyelt kérdés
És annál a márkánál melyik íz jött be a legjobban?2015. máj. 13. 21:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szar, de ez személyes véleményem. Ha jó ízt akarsz akkor szerintem máshol kell keresgélned, de ha pl veszel ízesítetlent és 50-50%-ban összekevered valamelyik drágább márka finom termékével máris iható lesz, mert a natúr nem húzza le az ízét egyáltalán. Ha edzés utánra kell akkor meg szénhidrátból vegyél eprest vagy valamit és máris megvan az íz.
2/4 anonim válasza:
A Stillmass a Whey 80 terméküket rengetegen dicsérték mind ízre mind hatásra :) én arról egyenlőre nem tudok véleményezni mert csak a szójájukat próbáltam. Illetve a termékminták közül kaptam egy csokis Whey 80-at ami isteni volt. A Bioteches Izo Whey Zerot lenyomta ízben.
3/4 anonim válasza:
Stillmassból a csokis és mokkás baromi finom (mokkás már nincs), és a kókuszos csoki is nagyon jó.
4/4 HarciCsiga válasza:
Stillmass kokusz csoki meg a moka zsivány mondjuk nem olyan édes mint egy átlag fehérje de nekem így még jobban izlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!