Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tomegnovelesnel mindegy, hogy...

Tomegnovelesnel mindegy, hogy milyen ételt eszem, a lenyeg hogy hízzak?

Figyelt kérdés
2-3 kg-ot szeretnék hízni.
2015. máj. 13. 21:15
 1/6 A kérdező kommentje:
nem cukros etelekre gondolok hanem pl. zsirban gazdag etelekre.
2015. máj. 13. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk mindegy. Neked nem biztos.

Cukros, tápanyagszegény ételektől tényleg csak zsírt szedhetsz fel. Van értelme?

Zsíros, húsos ételek már nem csak kalóriát adnak, de építőelemeket is amik az egészséged megőrzéséhez vagy akár az izomzatod fejlődéséhez kellenek, ha már testépítés.

2015. máj. 13. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
én pl. gondoltam a marhahúsra ami zsirosabb a csirkemelltol és ha azt enném mig el nem érem a kívánt sulyt akkor az jo? esetleg szalonna kolbasz?
2015. máj. 13. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Én állandóan zsírt eszem, bár ha zsírt és ch-t is, akkor sem hízom.

Nyilván ha többet ennék akkor zsírosodnék, de hát egyelőre nincsen tömőgépem. No de nem is rólam van szó.

Ha kalóriapluszban vagy akkor hízhatsz, ha nem akkor viszont nem fogsz.

Ha zsírral vagy kalóriapluszban s az inzulinszintedet nem viszed fel szénhidráttal, akkor is nehezebben fogsz hízni, legalábbis általában így van.

De zsírosan ehetsz, annak semmi hátránya nincs, csak egy ideig a betegségipar az ellenkezőjét terjesztette és beépült a köztudatba. De amúgy nyugodtan ehetsz marhát és szalonnát is. Csak legyen meg a kalóriaplusz és az esszenciális tápanyagok (amik egy részét pont a húsfélékkel viszed be)

2015. máj. 13. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
"Ha zsírral vagy kalóriapluszban s az inzulinszintedet nem viszed fel szénhidráttal, akkor is nehezebben fogsz hízni" - Ez egy nagyon jó mondat volt akárki is írta.
2015. máj. 13. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Már nem tudom kitől nyúltam :D

Lehet Aczéltól, de mindegy is :D

2015. máj. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!