2 hetente sok a háromszori lábedzés? Többi lent
https://www.youtube.com/watch?v=WVGwL19U6n8
Ezt az edzést csinálom 2 hónapnyi kezdő átmozgató után.
A
mell fekvenyomás
tárogatás
áthúzás
hát lehúzás
nyakhoz húzás
evezés
váll oldalemelés
vállból nyomás
vállvonogatás
B
bicepsz francia rudas
kalapács
tricepsz letolás
szűken nyomás
comb lábnyújtás
lábtolás
hátsó combos (nem tudom mi a neve, hasamra fekszem és onnan húzom fel a lábamat)
vádli vádligépnél
Heti háromszor járok.
Köszi a válaszokat.
Azért csinálom még így, mert kezdő vagyok és még nem konkrétan az izomépítés a cél, hanem a megszokás, szabályosság megtanulása. Majd 2-3 hónap múlva áttérek egy komplettebb formára, ahol nem 2-3 féle gyakorlatot csinálok testrészenként, hanem többet.
Guggolás: Lantos Johnny lábedzéses youtube videójából vettem az ötletet, hogy akik nem szimplán csak kondiba járnak, hanem legfőbb sportjuk a foci, kézi, úszás, stb... akkor nyugodtan hagyják ki ezt a gyakorlatot és a lábtolást csinálják helyette.
Felhúzás: első 3-4 hónapban még csak a "hátas" gépet használnám + evezőset, majd később esetleg áttérnék oda is (meg néha ha unom ezeket, akkor még fűrészelést tervezek)
Húzódzkodás: kipróbáltam, gyenge vagyok hozzá, 20-25 kg súlyfelesleggel csinálom, így ez egy jó ideig kilőve
Tolódzkodás: ez dettó, mint az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!