Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek Németh...

Mi a véleményetek Németh Pistiről, a Hungarian Hammerről?

Figyelt kérdés

2015. máj. 11. 17:20
 1/3 Tyler913 ***** válasza:
100%

Sokat olvastam az askját,lehet nála elcsöpögtetett hasznos információkat felszedni :)

Egyfelől pozitív gondolkodású,életvidám fickónak tűnik. Csinálja a dolgát,élvezi az életet,amit saját maga épített fel a 0-ról,és ez jó.

Ami visszatetsző: az a benyomásom,hogy azért "messziről jött ember azt mond,amit akar"- alapon vetít ő is szépen a zömmel 15 évesekből álló közönségének,annyira azért nem nagy májer,mint amilyennek kinéz. Plusz ez az önistenítés is sok egy kicsit nekem.

2015. máj. 11. 18:15
 2/3 Szergej55 ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Még annyi tűnt fel, hogy sokszor eléggé negatívan nyilatkozik, ha Magyarországról van szó, ez főleg annak fejében furcsa, hogy ő maga is elismeri, mennyire alá toltak mindent, mikor elkezdett versenyezni, és hogy igazából mindene megvolt, aminek szükségét érezte. Ez valami frusztrációval kapcsolatos dolognak tűnik, ami innen ragadt még meg benne, de egyébként csípem.
2015. máj. 11. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint testépítő elképesztő fizikum és szimmetria,ha lett volna lóvéja rá,ő ott lehetett volna a Mr O. top 10ben évekig.A pankrátor dologgal viszont nagy bakot lőtt szerintem,mert 170 centivel nem fog bekerülni soha igazán jól fizető szervezethez.
2015. máj. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!