Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek megtudnék csinálni...

Szerintetek megtudnék csinálni 1 ilyen köredzést?

Figyelt kérdés
naponta 1izomcsoportra 12gyakorlat 3sorozat és 12ismétlés 1 gyakorlatból, minden nap más izom csoport.

2015. máj. 11. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fogod bírni.
2015. máj. 11. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Hacsak nem kokszolsz.
2015. máj. 11. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
kicsi súllyal pináskodva menne, de mi a célod? Mert ezzel izmosodni erősödni nem sokat fogsz, ha olyan a súlyválasztásod, hogy végigbírod csinálni..
2015. máj. 11. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
jó ég, szerintem tök felesleges ennyi gyakorlat. sőt, ez persze az én műveletlenségem, de nem is tudok felsorolni izomcsoportonként 12 féle gyakorlatot. Egy sima 5-6 napos edzéstervben sem hinném, hogy ilyen mennyiségek lennének. de aki esetleg jobban ért hozzá, cáfoljon meg :) (tényleg kíváncsi vagoyk pl 12 különböző hátgyakorlatra, vagy tricepsz, vagy akármi :D )
2015. máj. 11. 18:11
 5/6 A kérdező kommentje:
hát:áthúzás,csigán evezés ülve,evezés súlyzóval beforgatással,fűrészelés csigán,húzódzkodás alsó fogással,húzódzkodás széles fogással,mellhez húzás széles fogással,mellhez húzás szűk fogással(háromszöggel),mellhez húzás fordított szűk fogással,merevkaros letolás,nyakhoz húzás széles fogással, és ez még csak széles hátizom
2015. máj. 11. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

-az áthúzás inkább mell (lehet, hogy bejöhet más izom is)

-a mellhez húzás szűk fogással az pont nem széles hátizom, inkább a gerinc mellettiek, lapockaközelítők

-fűrészelésben is benne vannak a lapockaközelítők

-húzódzkodás alsó fogással, szerintem nagyobb részt terheli a bicepszet, de nem vagoyk biztos benne, hogy pontosan melyik az a fogás amire te gondolsz

-az evezés szerintem kifejezetten komplex gyakorlat, egyáltlaán nem gyak a széles hátizomra megy

-de egyébként nem is baj, hogy egyes gyakorlatok nem csak egy adott izmot terhelnek (itt széles hátizom), simán lehet több hátizmot egyszerre terhelni bizonyos komplex gyakorlatokkal

-mindezekkel együtt fenntartom, hogy felesleges ennyi gyakorlat, pl nem kell ilyen sok féle mellhez húzás, meg így fűrészelés, úgy fűrészelés, szerintem túltolod a dolgot.

2015. máj. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!