Christian Bale szerintetek naturál?
Szerintem az.
Nagyjából ki lehet szúrni hogy ki nyomott/nyom. Pl Stallone, Rock ők mindig nyomnak. Bale nem hiszem hogy nyomna valamit, szimplán benne van neki kb. 1 év felkészülés tökéletes étrenddel, profi személyi edzővel és semmi mást nem csinál.
Szerintem... nem tudom :D
Azért azt figyelembe kell venni, hogy azért a filmjei között van 1 éve felkészülni és neki nem számít a pénz. Annyit és annyiszor eszik, amennyiszer csak kell, annyit aludhat, amennyit akar. A legprofibb kiegészítőket is megveheti, a legjobb magánedzőkkel edz, a lehető legmodernebb termekben. Magyarul mindent csinálhat úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ráadásul a filmekben lehet variálni a kamerabeállításokkal és a sminkeléssel. Egész jól tud egy hozzáértő sminkes izmokat hangsúlyozni.
2 filmje közt olyan átváltozásokat lenyom, hogy azt egyszerűen lehetetlen lenne orvosi segítség és mindenféle hightech szuri nélkül kivitelezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!