Valaki megtudna erősíteni? Normális tudományos
magyarázattal megerősítve?
Figyelt kérdés
Tehát úgy hallottam egyik edzőtől hogy lábra nem csak esztétikai okokból szükséges edzeni hanem azért is mert ha edzünk rá akkor a többi izom csoport is gyorsabban jobban fejlődik. ez igaz ? ha igen miért?
2015. máj. 4. 22:03
1/10 anonim válasza:
Mert így elősegíted a tesztoszteron és a növekedési hormon termelést.
2015. máj. 4. 22:09
2/10 anonim válasza:
Igaznak igaz. Azthiszem (lehet hülyeséget mondok), több növekedési
hormon és tesztoszterin keletkezik.
2015. máj. 4. 22:10
3/10 anonim válasza:
Montizsolti. Ha futok, akkor úgy is több növekedési hormon és tesztoszteron keletkezik?
2015. máj. 4. 22:11
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez ÍGY nem igaz. Viszont ha összetett gyakorlatot végzel, péládul guggolást, akkor a tested számos más részét is megmozgatod.
2015. máj. 4. 22:12
5/10 - palilaci - válasza:
A tested aranyossagra torekszik. Az nem egeszseges ha felul van +10kg izom a labad meg lofsz. A nagysulyos osszetett gyakorlatok pedig johatassal van a tesztoszteron termelesre, guggolasnal meg relativ nagy sulyokat mozgatsz meg. Ja es akinek nem eros, izmos a laba az gyenge.
2015. máj. 4. 22:14
6/10 anonim válasza:
A futástól nem lesz ez. Nagy terhelés kell az izmoknak.
2015. máj. 4. 22:19
7/10 A kérdező kommentje:
Zsolt én otthon edzek lábra egy láb edzésem igy néz ki:
2 gyakorlat vádlira állva, ülve. majd jön a comb combhajlításal kezdek majd gugolás majd végén kitörés. Szerinted ennyivel fejlődésre birhatom a lábam ? a kitörést egy helyben súly nélkül végzem mert súlyal már nem megy és a gugolást is kis súlyokkal végzem mert még naggyal nem megy. De a nagy súly az relativ nem ?
2015. máj. 4. 22:24
8/10 anonim válasza:
De. Az a nagy, amiből - mondjuk - 15-nél többet nem bírsz egyhuzamban megcsinálni. Vannak, akik még kisebb szériákkal edzenek. Attól függ, mi a cél.
2015. máj. 4. 22:28
9/10 anonim válasza:
Nagy hormonnovekedést okoznak a szervezetben de szerintem ez nem akkora hogy a tobbi testrész is jobban nőjön.
Ami szerintem itt inkább az ok az az hogy aki nem guggol vagy húz fel az ellustulja az edzéseit nem hajlando keményen megdolgozni a fejlodését, és valoszinuleg a felsotestét se edzi olyan keményen.
Tehát aki keményen edz lábra az keményen edz minden másra is valoszinuleg.
2015. máj. 4. 22:28
10/10 anonim válasza:
Igen, jó így ès emeled majd a súlyt ha tudod. A nagy súly relatív, ez is igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!