Nincs pénzem az étrendemre. Mit tudok csinálni?
Keress rá a fehérje keverésre. Vegetáriánus testépítők használják. Ha a megfelelő zöldségeket kombinálod össze, teljes értékű fehérjét kapsz. Ráadásul a zöldség valamivel olcsóbb is, persze brutál mennyiséget meg kell enni belőle, és nyilván nem tudod az egészet fedezni belőle...
Egy párosítás jut eszembe; rizs és bab (hogy pontosan milyen, arra már nem emlékszem, csak mint érdekességet olvastam). A bennük lévő minimális fehérje keveredésével a belőlük származó Xg fehérje egyenértékű lesz a húsból származó Xg fehérjével.
Egyébként ehetsz csirkecombot is, ha eléggé szárazra kisütöd illetve kifilézed, akkor talán kevésbé szar.
Mennyi pénzed van ételre? Anyukádék főznek/menzán eszel és azt kellene kiegészíteni?
A konzerv hal nem épp olcsó, van fejes sprotni, undorító, a hal szemei is úszkálnak a konzervben, pürésítve talán ehető 230 Ft/112 g, a füstölt és fej nélküli változat 299 Ft/112 g, ennél olcsóbb ki kiszerelésű halkonzervet még nem találtam.
Csirkecombot én is nagyon szeretem, de tényleg van amikor nem éri meg a csont stb miatt. Viszont szokott lenni csirkecomb filé, az kb. 100-200 Ft-tal olcsóbb mint a csirkemell, de van hogy ezen is rajtahagyják a zsír, csontdarabkákat, stb. és így sokszor ez sem éri meg.
egyébként itt van a busa tápértéke: [link]
egyáltalán nem lenyűgöző, 18 g fehérje / 100 g nyers hal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!