Milyen alkat vagyok, ektomorf? Jó a genetikám erre a sportra?
2015. ápr. 30. 19:58
11/25 anonim válasza:
Ekto-endomorf lehetsz, de nem kell ezzel annyira foglalkozni. Én is voltam dagadék, sovány és még néha izmos is.
12/25 A kérdező kommentje:
Akkor így saccra mennyi CH-t kellen bevinnem naponta? 2x a testsúlyom? Nem akarok elhízni
173cm magas és 64kg vagyok
2015. ápr. 30. 20:37
14/25 anonim válasza:
azért tegyük hozzá, hogy ez a zsír ebben a zsír-izom arányban sok, de ha most elkezdesz szépen tömegelni akkor jó lesz az
15/25 anonim válasza:
Skinny-fat (endo és ekto keveréke), és ehhez keress edzéstervet.
16/25 anonim válasza:
Amúgy ne aggódj, én még hányadékabb voltam korábban, de mióta edzek saját súllyal és súlyokkal, azóta erősödtem is és emberibb formám van.
17/25 anonim válasza:
semmiképp nem jó,semmi alap forma,kb neked max 2 év múlva látszana hogy mozogsz is,ha nem hiszed el,majd meglátod:)
18/25 Musclemore válasza:
Már bocs, de hasonlóan fos genetikád van, mint nekem... :D
Széles csípő, keskeny vállcsont+zsírosodás, ez igenjó párosítás.
19/25 Musclemore válasza:
Zsírosodásra hajlam* hogy pontosan legyünk. :D
20/25 A kérdező kommentje:
Képek nem igazán adják vissza a valóságot. Abban egyezek, hogy kissé zsíros vagyok, de a csípőm nem olyan széles, mint ahogy a képeken látszik, és a hátam eléggé széles :P
Majd két hónap múlva újra felteszek képeket, hátha lesz látható eredmény.
Ez az edzésterv megfelel? [link]
Csináljak így 3 ciklust, csak minden alkalommal a maximum ismétlésszámmal?
2015. ápr. 30. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!