Ha a rizs legbelseje kicsit kemény akkor nem szívódik fel úgy ahogy kellene? Esetleg nem bontja le a gyomor?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 09:46
1/2 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen milyen állagúra van főzve. A rizs az rizs.
2/2 anonim válasza:
--gömb--
Attól függ mennyire kemény.
Nekem nem szívódik fel ha a közepe valóban kemény marad. Ezért én 20 percig főzöm legalább (forrástól számolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!