Reflux-al hosszútávon, ihatok tömegnövelőt?
Edzés után igen.
Növeld a zöldségek mennyiségét, a kajálást úgy lődd be, hogy lefekvés előtt 3 órával már ne nagyon egyél, több párnát tegyél a fejed alá, hason ne aludjál.
Senkinek sem tesz jót a túl sok szénhidrát, márpedig egy tömegnövelő tápkieg erről szól.
De a sport nem mindig az egészségről, szól, inni bármit ihatsz, ehetsz, max. marad a refluxod.
Nem tudom, hogy neked mi okozza a refluxot, de nekem eltűnt, mióta normálisan táplálkozom. Nem tudom, pontosan melyik kaja csinálta, de nekem a glutén gyanús. Mindig tésztás kaják után volt a legdurvább, volt hogy alvás közben arra ébredtem, hogy a nyelőcsövemen felfolyt a gyomorsav.
Hozzáteszem, tömegnövelőt soha nem ittam, jelenleg gyümölccsel viszem be edzés után a szénhidrátot, ami biztos nem a legtutibb megoldás, de én egészségügyi megfontolásból mellőzöm a finomított cukrokat, gabonákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!