21/35 anonim válasza:
Ha itt dolgoznèk, akkor sok ember ki lenne téve. :) Amúgy miért zavar, ha írok? Bárki írhat, nincs megtiltva.
22/35 anonim válasza:
Engem aztán nem zavar, csak furcsa hogy minden kérdésnél az elsők közt vagy bármely napszakban, egyszóval mindig itt vagy. Mint akinek egyéb dolga sincs. Nemhogy munka, még nő se.
23/35 anonim válasza:
Gyógyszergyárban melózom, irodában. Negyedóránként írok egy-egy mondatot, az belefér. És van feleségem is. Más valami érdekel még vagy mi közöd hozzá, hogy én mennyit írok? Magaddal foglalkozz.
25/35 anonim válasza:
Én így érzem, te pedig foglalkozz magaddal kisgyerek.
26/35 anonim válasza:
Na az 55%-os barátunk úgy látszik meghátrált, vagy csak még keresi a neten a combfeszítős képeket :D
29/35 anonim válasza:
Ismeretlenül ne gyerekezz le. ;) De látom Te mindenkinek ezt írod, ha valaki ellen mer Neked mondani. :)
30/35 anonim válasza:
Mert hozzám gyerek vagy azért. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!