11/35 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni hogy itt mindig mindenki jobban néz ki mindenkinél pedig még csak pár hónapja edz...
12/35 anonim válasza:
Ja. Csakhogy én 30 éve edzem. Szóval nem mindenki. Mondjuk pont én nem húztam le, annyira. :)
13/35 anonim válasza:
Monti, Te legalább mindig normális válaszokat adsz, a leghülyébb kérdésekre is. 30 éve edzel, de legalább nem vagy nagyképű, mint itt a legtöbben akik azt mondják egy másik emberre hogy gáz. Hát inkább az ilyen ember a gáz. Okoskodni mindenki tud, meg leszólni a másikat. Főleg hogy az illető jól néz ki.
14/35 anonim válasza:
Montizsolt, nyilván nem rád gondoltam a pár hónapos edzésidővel, mivel már mindenki tudja hogy 30 éve edzel és még azt is, hogy hol dolgzol, mivel ezeket nagyjából minden kérdéshez beírod.
16/35 A kérdező kommentje:
A szoban forgo szemely nem en vagyok :) o is ugyanabba a terembe/suliba jar mint en es nagyon eloadja magat, szerintem nem nagy darab, de ugy viselkedik mint schwarzi
2015. ápr. 28. 12:28
17/35 anonim válasza:
Írjad nyugodtan senki nem írta hogy ne tedd. :D
19/35 anonim válasza:
Látom megint csicska vagy Montez XD
20/35 anonim válasza:
Szerintem Monti a gyakorinál dolgozik, meg állandóan itt van és a kérdésekre válaszolgat. Vagy ez a munkája, vagy ennyire ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!